Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Rendelések

()


A Rendelések menüpontban egyszerűen áttekintheti az összes új rendelését és a szűrők segítségével rendezheti is őket. Ebben a menüpontban tudja véglegesíteni beérkező rendeléseit. Itt nyomon követheti azt is, hogy mely rendelések sikeres teljesítése hiúsult meg valamilyen okból (vásárlói elállás, eladói elállás, vagy incidenssel való törlés miatt), valamint azokat, melyek visszaküldésre kerültek.

Az oldal tetején a szűrők segítségével többféle kritérium szerint listázhatja rendeléseit. A szűrők alatti területen található lapfüleken státuszaik szerint rendezve tekintheti át sikeresen lezárt rendeléseit, illetve nem teljesített rendeléseit.

A Rendelések menüpontban az összes rendelés megjelenik. Itt hozzáférhet a rendelésekkel kapcsolatos valamennyi információhoz, láthatja még hány nap áll rendelkezésre a rendelések véglegesítéséig, a rendelések aktuális státuszait, a vásárlók adatait és a választott szállítási- illetve fizetési módokat. Amennyiben további részleteket is megjelenítene az egyes rendelésekkel kapcsolatban a rendelések listájában, ezt a Műveletek oszlopban a Részletek mutatása gombra kattintva állíthatja be.

Javasoljuk, hogy kövesse figyelemmel a rendelések feldolgozásával kapcsolatos egyéb útmutatónkat is, az eMAG Marketplace felület gördülékeny kezelése érdekében.

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE