Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Ajánlatok összekötése fájl generálása

()

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan kapcsolhatja össze ajánlatait XLS fájl importálásával az eMAG Marketplace felületen.

Az ajánlatok összekötése fájl használatával gyorsan, egyszerre nagyobb mennyiségű ajánlatot tölthet fel a platformra. Ezzel a típusú template fájllal ajánlatait az eMAG felületén már meglévő termékekhez adhatja hozzá. Ajánlatai társításához a táblázat kitöltésekor, nem kell egyéb információt megadni a termékekről, csak az eladási árat, raktármennyiséget és a garancia időtartamát, amennyiben van ilyen.

A template fáj letöltéséhez lépjen a Termékeim menüpont Termékkategóriák fülére. Ekkor megjelenik azoknak a kategóriáknak a listája, melyekhez rendelkezik hozzáféréssel.

A Fájltípusok oszlopban számos template fálj típust tölthet le a termékajánlatok feltöltéséséhez és frissítéséhez az eMAG Marketplace felületén. Válassza ki azt a ketegóriát, amelyben az a termék szerepel, amelyikhez hozzá szeretné adni ajánlatát, és kattintson az Ajánlatok összekötése fájl generálása gombra, majd várjon néhány másodpercet míg a fájl legenerálásra sikerül.

Kérjük nyomja meg újra ugyanezt a gombot, majd nyissa meg a letöltött XLS fájlt.

A táblazatban csak azokat a termékeket hagyja benne, melyekhez szeretné ajánlatát hozzáadni, végezze el a szükséges változtatásokat, majd mentse el a fájlt.

A fájl feltöltéséhez lépjen az Excel importálása menüpontba, kattintson az XLS upload gombra, majd itt egyszerűen feltöltheti a fájlt.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat talál a termékajánlatok feltöltésével kapcsolatban is.

 

Sikeres értékesítést!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE