Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan történik a megrendelés feldolgozása az FBE by eMAG szolgáltatásban?

()


Ebben az útmutaóban bemutatjuk, hogyan zajlik egy rendelés feldolgozása a cross-border Fulfilment by eMAG szolgáltatás keretében.

 

A határon túli Fulfilment by eMAG egy integrált logisztikai szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy termékeket közvetlenül az eMAG raktárából szállítsanak ki. Ezen a szolgáltatáson keresztül hozzáférést kap az eMAG bukaresti raktárához, ahol tárolhatja a termékeit, és az összes rendelést az eMAG dolgozza fel.

 

A rendelés feldolgozása a következő lépéseken keresztül zajlik:

 

Rendelés átvétele

A vásárlók által generált rendelések közvetlenül az eMAG raktárkezelő rendszerébe kerülnek, ahol azokat a lehető leghamarabb átveszik és véglegesítik.

Kiválasztás

A raktárból kiválasztott termékeket a raktár munkatársai gyűjtik össze a végfelhasználó rendelésének kérései szerint.

Csomagolás

Miután a termékeket összegyűjtötték a raktárban, azokat az eMAG Marketplace szabványoknak megfelelően csomagolják be. A raktár munkatársai rendelkezésre állnak megfelelő csomagolóanyagokkal, hogy a termékek optimális állapotban érkezzenek meg a vásárlóhoz. A termékek csomagolása szükséges annak érdekében, hogy megelőzzük a szállítás során történő károsodást.

Termékkészlet

Miután összegyűjtötték és becsomagolták a kiszállításra kész termékeket, a készletek automatikusan frissítésre kerülnek. Ez azért szükséges, hogy ne generáljunk rendeléseket, amikor már nincsenek raktáron. A készletnyilvántartás segít nyomon követni az eMAG raktárban elérhető készleteket.

Kiszállítás

A termékek készen állnak a vásárlók számára történő kiszállításra. Az összes rendelést az eMAG által jóváhagyott futárcégek szállítják ki, 24-48 órán belül a vásárlókhoz. Az eMAG raktár egyidejűleg több mint 17 000 csomagot képes óránként feldolgozni, és akár 120 teherautót is egyszerre tudnak betölteni.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE