Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Visszautasított ajánlatok összekötése

()

Ha egy terméket feltölt az eMAG Marketplace felületen, az validálásra kerül Dokumentációs csapatunk által. Ha a feltöltött terméknek már van jóváhagyott dokumentációja a felületen, a termék Meglévő termék indokkal elutasításra kerül, és figyelmeztetjük, hogy a termék már szerepel az oldalon. Ha egy nagyon hasonló termék szerepel a felületen, az Egyezési javaslat hibaüzenet jelenik meg.

Ahhoz, hogy megtekintse a duplikáció miatt elutasított termékeit, a főoldalról lépjen a Termékeken belül a Termékeim menüpontba. Elutasított dokumentáció fülön a Visszautasítás oka oszlopban ellenőrizheti a visszautasítás pontos okát.

Ahhoz, hogy egy ajánlott termékhez köthesse termékét, kattintson a Termék beállítások gombra a Műveletek oszlopban.

Minden asszociációs javaslat a termék feltöltésekor kitöltött dokumentáció alapján jelenik meg.

Válassza ki azt, ami tökéletesen megfelel az Ön terméke leírásának és jellemzőinek, és kattintson a Felhasználási dokumentáció gombra a partner neve mellett, aki már árulja az adott terméket az oldalon.

Az összekötés jóváhagyására szolgáló ablak azonnal megnyílik. Kattintson a Megerősítés gombra, és ajánlata az oldalon annak a terméknek az adatlapján jelenik meg, melyhez termékét hozzákötötte. (Így a jellemzők, képek, leírás is ugyanaz lesz.)

Amennyiben olyan termékhez szeretné kötni ajánlatát, amit már megtalált az oldalon, kattintson a Termék összekötés gombra, töltse ki a PNK mezőt, és mentse el az ajánlatot.

Az asszociációt követően a termék azonnal elfogadott dokumentáció státuszba kerül, hiszen a már meglévő termék eleve jóváhagyott dokumentációját veszi át automatikusan az új ajánlat.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg. Itt részletes információkat talál a termékek helyes feltöltéséről és az eMAG Marketplace felület egyéb részeivel kapcsolatban.

 

További jó munkát kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE