Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan adhat hozzá terméket egy már leadott rendeléshez?

()

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan lehet terméket hozzáadni az eMAG Marketplace platformon egy már leadott rendeléshez.

Ha az eMAG Marketplace felületen értékesít, az összes új megrendelést közvetlenül fiókjában érheti el. Ezeket a Rendelések menüben, Új státusszal jelölve találja, abban a sorrendben, ahogyan a vásárlók leadták rendeléseiket, legfelül a legutolsó rendeléssel.

Azonban előfordulhat, hogy a vásárló a rendelés leadását követően egy másik terméket is szeretne megrendelni, hozzáadni a már leadott rendeléséhez.

Ha egy már leadott rendeléshez egy további terméket szeretne hozzáadni, a következőket kell tennie:

A rendelésnek új, megérkezett vagy előkészített státuszban kell lennie, hogy a termék hozzáadására legyen lehetősége. A rendelés részleteit a Műveletek oszlopban lévő Szerkesztés gombra kattintva nyithatja meg. A Megrendelés részletei oldalon a megrendelt termék képe alatt kattintson a Termék hozzáadása gombra. Ekkor azonnal megjelenik az új termék hozzáadásához egy kereső mező.

Itt név, azonosító, PNK, EAN vagy termékkód alapján kereshet rá az új termékre. Az azonosító megadását követően kattintson a Keresés gombra. Ezután a keresésnek megfelelő termékek listája automatikusan megjelenik. A kívánt termék hozzáadásához kattintson a sor végén található Hozzáad gombra, és a termék megjelenik a rendelt termékek között.

Abban az esetben ha a megrendelés már befejezett státuszban, véglegesítve van, de 48 órán belül érkezik az új termék megrendelésére vonatkozó kérelem, akkor hozzáadhatja a terméket a rendeléshez, de csak akkor, ha azt még nem adták át a futárszolgálatnak.

Ebben az esetben a megrendelés státuszát módosítania kell befejezettről megérkezett-re, és az imént ismertetett lépéseket követve hozzáadhatja a terméket a rendeléshez.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat, részleteket, példákat is talál eMAG Marketplace fiókja kezelésével kapcsolatban.

 

Sikeres értékesítést!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE