Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Terméklistázás az eMAG Marketplace RO platformon

()

 

Ebben a tájékoztatóban megmutatjuk, hogyan lehet olyan termékeket listázni az eMAG Marketplace Románia platformon, amelyek dokumentációját kollégáink már lefordították.

Miután regisztrált az eMAG Marketplace Románia platformon, a Dashboardon láthatja az összes lépést, amelyet a határokon átnyúló értékesítéshez el kell végeznie.

Ha túl van a regisztrációs szakaszokon a dokumentáció aláírása és jóváhagyása után, továbbá aktiválta a futárt, amely segít a termékek szállításában, akkor el kell küldenie fordításra azokat a termékeket, amelyeket az eMAG Marketplace Románia platformon szeretne értékesíteni.

A magyar eMAG Marketplace Dashboardon van egy fül a fordításra jogosult termékek számával. Kattintson erre a fülre, és átirányítjuk a Saját ajánlataim – Általános információ oldalra, ahol kérheti a jogosult termékek fordítását.

Amint jelezte igényét a termékfordításra és azt kollégáink jóváhagyták, a termékeket lefordítjuk. A lefordított termékdokumentáció letöltéséhez lépjen a Termékek – Termék kategóriák részre, és kattintson a Határon túli értékesítés fülre. Ellenőrizze a fordításra küldött termékek kategóriáit, és kattintson a mellettük elérhető Ajánlat közzététele RO gombra.

Néhány másodperc múlva a fájl készen áll a közzétételre az eMAG Marketplace Románia platformon.Felhívjuk figyelmét, hogy a termékek árai ezekben a fájlokban HUF pénznemben vannak megadva. Az átváltás automatikusan megtörténik a RO Dashboardon megjelenő árfolyam szerint. A termékek árát, készletét is módosíthatja és frissítheti, ugyanúgy, mint a magyar platformon.Miután elkészítette a magyarra fordított termékdokumentációt tartalmazó fájlt, lépjen be a RO platformra, és töltse fel azt XLS importálással.

A termékek feltöltése előtt győződjön meg arról, hogy minden fájl helyes.Ha a fájl helyesen van kitöltve, sikeres lesz az importálás. Ha a fájl feltöltése során hiba lép fel, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az Üzenetközponton keresztül.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE