Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A termék másodlagos képeire vonatkozó szabványok

()

Ebben az útmutatóban a másodlagos termékképekre vonatkozó eMAG-szabványokat mutatjuk be.

Az eMAG Marketplace-en megjelenő összes terméknek legalább egy képet kell tartalmaznia a Termék képek szakaszban. További javaslatunk azonban az, hogy a fő kép mellé legalább három másodlagos képet adjon hozzá, amellyel tökéletesen be tudja mutatni a terméket és a fizikai boltban szerzett élménnyel is képes felvenni a versenyt.

A termékképek és azok információs minősége döntően befolyásolhatják az érdeklődők vásárlási kedvét, mivel közelebb hozzák az online vásárlási folyamatot az offline folyamathoz.

A másodlagos képek esetében több fotót is használhat a termékbemutató kiegészítésére. A fehér háttér ajánlott, de nem kötelező. A másodlagos képeknél szükség esetén más típusú hátteret is használhat.

Olyan videókat is hozzáadhat, amelyekben bemutatásra kerülnek a termék tulajdonságai és funkcionalitása, annak érdekében, hogy még inkább meggyőzze a potenciális vásárlót, hogy erre a termékre van szüksége.

A másodlagos képek szerepe az, hogy ugyanazt a terméket mutassák be, mint a fő képen, de olyan részletekkel szolgáljanak, amelyeket a fő kép nem tudott kiemelni.

A másodlagos képeken bemutathatja a terméket 3-4 fő tulajdonságával együtt. A képbe beilleszthet rövid szövegeket, amelyek csak a termékre utalnak, nem pedig a teljes választékra.

A galériába olyan képet is beilleszthet, amelyen a termék a csomagolással együtt van bemutatva, ha ez releváns információ lehet a potenciális vásárlók számára.

A fő képhez hasonlóan a másodlagos képekbe is tilos további elemeket beilleszteni, mint például:

– más termékek képei- különböző logók, nagyítások

– a bemutatott termékhez nem kapcsolódó szöveg, vízjelek, kollázsok.

KÉPI JELLEMZŐK:

A képek esetében az eMAG Marketplace által támogatott formátumok a következők: JPG (.jpg), PNG (.png).

Az eMAG Marketplace platform csak a legalább 400 × 400 pixel és legfeljebb a 2000 x 2000 pixel közötti méretű képeket érvényesíti. Az ajánlott méret 640 × 640 pixel.Kivételt képeznek a ruházati termékek, ahol a minimálisan elfogadott képméretnek 640 × 960 pixelnek kell lennie, 2/3 képarányban.

A korábban említett méreteknél kisebb képek, a termék érvénytelenségét vonják maguk után a platformon.A Divat kategóriába tartozó termékek esetében az első és másodlagos képnek fehér háttérrel kell rendelkeznie. A ruhadarabot a második képen hátulról, szintén fehér háttérrel kell bemutatni, mivel a fő képen szemből látható.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE