Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A promo pack template fájl kitöltése

()

Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan kell megfelelően kitölteni a promóciós csomag létrehozása template fájlt.

A promóciós csomag létrehozása fájl használatával töltheti fel promóciós csomagajánlatait az eMAG Marketplace felületre XLS import használatával.

A promóciós csomag ajánlat 2,3,4 vagy 5 darabot tartalmaz ugyanabból a termékből. Ennél a típusú promóciós csomagnál kedvezményes áron kínálja a termékeket, ha abból egyszerre 2-5 darabot vásárolnak. Javasoljuk, hogy úgy állítsa össze ezt a típusú ajánlatot, hogy az minél több darabos, annál kedvezőbb legyen, hogy ezzel is növelhesse forgalmát.

Miután legenerálta és letöltötte a promóciós csomag létrehozása template fájlt, ki kell töltenie a szükséges mezőket a megfelelő értékekkel.
Mielőtt a template fájl kitöltését megkezdené, javasoljuk, hogy nézze át a fájl Útmutató és Adatok munkalapjain elérhető kitöltési segédleteket.

Miután megismerte ezeket az információkat, lépjen vissza az Ajánlat fülre, és csak azokat a termékeket hagyja a listában, melyekre bundle promóció létrehozását tervezi. Az A-tól a G-ig tartó oszlopok adatait ne váloztassa meg, mivel itt a termékek azonosítására szolgáló kódok és adatok szerepelnek, úgy mint a termékkód, a név, a kategória, a márka és az EAN kód.

A H, Mennyiség oszlopban azt a darabszámot adja meg, amire a csomagajánlat speciális árát szeretné alkalmazni. Egy promóciós csomaghoz maximum 5 terméket állíthat be.

Az I, Kedvezmény oszlopban a fő termékre vonatkozó kedvezmény mértékét kell megadnia, a mező kitöltése kötelező. Az egyes promóciós csomagtípusok esetében 1%-tól kezdődően lehet minimális kedvezményt alkalmazni, de szem előtt kell tartani, hogy a csomag végső kedvezményének legalább 5%-osnak kell lennie.

A J, A Promóció kezdő dátuma és a K, A Promóció kezdési ideje oszlopban meg tudja adni a dátumot és pontos időt, amikortól a csomagajánlat elérhetővé váljon az oldalon. Ha azt szeretné, hogy a promóció minél előbb kezdődjön, akkor javasoljuk, hogy a mai napot adja meg kezdő dátumnak, és a kampány kezdetét 70-75 perccel későbbre állítsa be, mint amikor a template fájlt feltöltené. Ha pedig azt szeretné, hogy a promóció egy későbbi, előre meghatározott időpontban kezdődjön, akkor töltse ki a mezőket a promóció kezdetének tervezett dátumával és időpontjával.

Az L, A Promóció befejezési dátuma és a K, Promóció vége oszlopban a promóció befejezésének dátumát és pontos idejét adhatja meg. Töltse ki a mezőket azzal a dátummal és pontos időponttal, amikortól nem szeretné, hogy a csomagajánlat aktív legyen az oldalon. Felhívjuk figyelmét arra, hogy egy adott promóció nem haladhatja meg a 30 napot.

Ha ugyanahhoz a termékhez több promóciós csomagajánlatot szeretne létrehozni, és így 2, 3 és 4 darabos csomagban is ajánlaná azt, akkor használja ugyanazt a template fájlt az ajánlatok feltöltéséhez, és az első promóciós csomaghoz kitöltött sor másolását követően csak a Mennyiség és a Kedvezmény mezőben található értékeket kell módosítania.

Miután megfelelően kitöltötte a template fájlt, mentse el azt, és töltse fel az eMAG Marketplace felületre.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg. Itt további információkat talál arról is, hogyan hozhat létre promóciós csomagokat az eMAG Marketplace felületen. Sikeres értékesítést kívánunk!

 

 

 

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE