Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Javaslataink Black Friday napjára

()

Ebben a tájékoztatóban hasznos tippeket talál, amelyek segítenek hatékonyan optimalizálni a munkáját a 2022-es Black Friday során.

Az év legnagyobb forgalmú napja egy átlagos naphoz képest több mint 30%-os rendelésszámot generálhat. Készüljön fel a nagy mennyiségű megrendelés rövid idő alatt történő kezelésére. Javaslataink a következők, a 2022-es Black Friday-re:

  • Fontolja meg a munkaidő meghosszabbítását.

A Black Friday kampány idején ajánlott meghosszabbítani a munkaidőt, hogy a lehető legrövidebb idő alatt tudja kezelni és véglegesíteni a megrendeléseket. A kampány teljes időtartama alatt legyen aktív a platformon, így gyorsan tudja majd fogadni a megrendeléseket.

 

  • Győződjön meg arról, hogy folyamatos hozzáférése van az eMAG Marketplace-hez.

Javasoljuk, hogy több eszközről is csatlakozzon a platformra. Fontos, hogy ellenőrizze internet kapcsolatát, hogy ne zavarja meg semmi a kampány ideje alatt. Ellenkező esetben azt kockáztatja, hogy időt veszít a megrendelések felvételére és feldolgozására.

 

  • Folyamatosan ellenőrizze az aktív termékek készleteit!

Fontos, hogy a készleteket egész nap nyomon kövesse. Így gyorsan pótolhatja a gyorsan fogyó termékeket. A kampányban lévő aktív termékek készletét az .XLS fájl segítségével frissítheti, amelyet az Üzenetközponton keresztül elküldhet kollégáinknak, és hamarosan ők frissítik a készletet a platformon.

 

  • Árcsökkentések a nap folyamán.

A Black Friday kampány során lehetnek olyan termékei, amelyek gyorsan fogynak, ezért frissíteni kell a készletüket, de lehetnek olyan termékei is, amelyeknek az eladásai nem haladják meg a várakozásokat. Ebben a helyzetben azt javasoljuk, hogy a nap folyamán alkalmazzon árcsökkentéseket. A kampányban aktív termékek árainak frissítése érdekében vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az Üzenőközponton keresztül.

 

  • A beérkezett rendelések feldolgozása a vásárlók által választott fizetési módnak megfelelően.

Célszerű a Black Friday során beérkezett megrendeléseket a lehető leggyorsabban feldolgozni, előnyben részesítve az online kártyával, illetve utánvéttel fizetendő megrendeléseket.

A Black Friday-en beérkezett megrendelések gyors feldolgozásához használja a szűrőterületet, és jelenítse meg az összes, aznap beérkezett új megrendelést.

Győződjön meg arról, hogy minden ilyen megrendeléshez van készlete, hogy a lehető legrövidebb időn belül sikeresen teljesíthesse azokat.

 

  • Készítse elő a csomagokat és csomagolja be a termékeket ennek megfelelően.

A megrendelések felvétele és az AWB generálása után készítse elő a csomagokat a szállításhoz. Ügyeljen arra, hogy minden terméktípushoz megfelelő csomagolást használjon, és a törékeny termékek esetében használjon kiegészítő csomagolást.

 

  • Jelöljön ki külön személyt a vásárlók hívásainak fogadására.

Napközben könnyedén előfordulhat, hogy a vásárlók fel szeretnél venni Önnel a kapcsolatot. Például, ha a megrendelés leadása után meggondolják magukat. Javasoljuk, hogy legalább egy személyt jelöljön ki a hívások fogadására. Így megtudhatja a rendelés lemondásának okát, és megoldást találhat, akár másik terméket javasolhat a vásárlónak, így nem esik el az eladásoktól.

A vásárlók azért is felvehetik Önnel a kapcsolatot, hogy megtudják, mennyi időbe telik a termékek kiszállítása. Célszerű reális szállítási határidőt megadni, különösen azért, mert ebben az időszakban a nagy mennyiségű csomag miatt a szállítási folyamat késhet.

Ön is felveheti a vásárlóval a kapcsolatot, kifejezetten akkor, ha például érvénytelen szállítási címet adott meg.

 

  • Tartsa a kapcsolatot a futárszolgálatokkal a nap folyamán.

Javasoljuk, hogy a nap folyamán legyen folyamatos a kommunikáció a futárcégek és Ön között, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb teljesíteni tudják. Állítsa be az optimális csomagkézbesítési időt, hogy a lehető leggyorsabban tudja kézbesíteni a nagy mennyiségű csomagokat.

 

  • Tegyen meg minden szükséges higiéniai intézkedést azon munkavállalói számára, akik a Black Friday ideje alatt irodából dolgoznak.

A járvány időszaknak nincs vége, biztosítsa a megfelelő higiéniai eszközöket csapata számára. Rendszeresen tisztítsa az irodában található felületeket alkoholos és klór alapú fertőtlenítőszerrel.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpont alatt további hasznos segédanyagokat osztunk meg. Itt további információkat talál az eMAG Marketplace felület működéséről, és az elérhető lehetőségekről is.

Sikeres Black Friday-t kívánunk!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE