Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A kampány Landing oldal feltételei

()

Közeledik az év legnagyobb forgalmú napja. Célszerű időben elkezdeni az előkészületeket, ezért szeretnénk bemutatni a fontosabb információkat az idei Black Friday kampánnyal kapcsolatban.

A Black Friday kampány hozzáférési feltételei:

A vásárlók minden évben várják a Black Friday kedvezményeket, és mi szeretnénk megfelelni az elvárásaiknak, ezért a kampányhoz való hozzáférésnek feltételei vannak. Fontos tudni, hogy ezek minimális feltételek, Ön a kereskedelmi stratégiájának megfelelően tovább csökkentheti az eladási árait. A kampányban való részvételhez az elmúlt 30 nap legalacsonyabb árához (CMMP30) képest minimum 100 forint kedvezményt kell biztosítani.

Minden a kampányban elfogadott ajánlat kap egy kampánycímkét, amelyet a vásárlók láthatnak a termék oldalán és a listázásban.

A Black Friday kampány Landing oldalhoz való hozzáférés feltételei:

Szeretnénk, ha a vásárlók könnyen megtalálnák, amit keresnek a Black Friday napján, ezért minden évben létrehozunk egy külön Landing oldalt a kampány számára. Bemutatjuk hogyan lesznek az egyes kategóriák legjobb ajánlatai kiemelve, illetve azt is megtudhatja, hogy milyen feltételek mellett kerülhetnek ki a termékei a landing oldalra:

Fő termékek:

Fő termékeknek nevezzük azokat a termékeket, amelyek a kampány Landing oldalán található WOW ajánlatok után a következő pozíciókba kerülhetnek. Ahhoz, hogy az fő termékek közé kerülhessen egy ajánlata, meg kell felelnie a raktárkészletre és a minimális kedvezményre vonatkozó kritériumoknak a CMMP 30-hoz képest, a termékek teljesítményétől függően.

Ne feledje!

A Black Friday kampány feltöltési határideje : október 31. éjfél! Töltse fel ajánlatait minél hamarabb!

 

A többi termék:

Ahogy a fő termékek készlete elfogy, úgy folyamatosan csak a kritériumoknak megfelelő Black Friday kampányban érvényesített ajánlatok jelennek meg a Landing oldalon.
A Black Friday kampány összes ajánlata egy helyen jelenik meg.

Eszközök:

  • Kampánycímke – Amennyiben a termékek nem is jelennek meg a kampány Landing oldalán, a vásárlók minden kategória végén találnak egy linket, amely a kategória további ajánlataihoz vezeti őket, ahol csak a Black Friday kampányban szereplő termékeket jelenítjük meg. Figyeljen arra, hogy legalább a jogosultsági feltételnek megfeleljen, hogy ajánlata megkaphassa a Kampány címkét és nagyobb láthatóságban részesüljön.
  • A kampányfájl – Az eMAG Marketplace fiókjából letöltheti az új típusú kampányfájlt, amelyen keresztül szimulálhatja, hogy az egyes termékekhez biztosított kedvezményszázalékoktól függően milyen abszolút értékű jutalékcsökkentést kaphat az eMAG-tól. Számítsa ki minden egyes termék esetében, hogy mekkora az eMAG támogatása, az Ön által nyújtani kívánt kedvezménnyel együtt, és találja ki, hogy mi a legjobb ajánlat, amit javasolhat.
  • Jutalékkedvezmény – A Black Friday kampány alatt akár 55% jutalékkedvezményt is kaphata kampányban szereplő termékekre. A lehető legjobb kedvezmény felajánlásához tekintse meg a Kedvezmények táblázatot.

Folyamatosan figyelje hírleveleinket, hogy megismerhesse a sikeres Black Friday kampányra vonatkozó ajánlásainkat. Rendszeresen visszatérünk majd a vállalkozásának szóló tanácsokkal, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el.

Várakozáson felülmúló értékesítést kívánunk Önnek az idei Black Friday kampány során!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE