Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A kampány template fájl feltöltési előzményeinek megtekintése

()

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan ellenőrizheti az XLS template fájl feltöltési előzményeit az eMAG Marketplace aktív kampányaiban.

Lépjen a Promóció – Kampányok menüpontba, ahol az eMAG által létrehozott valamennyi kampány megtalálható. Itt termékei tömeges feltöltésével ajánlatait egyszerűen hozzáadhatja aktív kampányainkhoz.

Ha termékeit már hozzáadta az adott kampányhoz, akkor a kampány neve mellett, a Műveletek oszlopban kattintson a Kampány részletei gombra.

Ezután a megjelenő új oldalon a kiválasztott kampány feltöltési előzményét tekintheti át, ahol ellenőrizheti, hány termék feltöltése volt sikeres, milyen termékek nem kerültek feltöltésre hibás import miatt, és hogy milyen típusú hibák vezettek az feltöltés érvénytelenítéséhez.

A feltöltött XLS fájlok között egyszerűen kereshet az oldal tetején elérhető szűrők segítségével, melyek a következők:

Felhasználó – csak a felhasználó által elvégzett feltöltéseket jeleníti meg;

Dátum – a feltöltés dátuma alapján szűrhet a feltöltésekre;

Importálás státusza – itt kiválaszthat egy vagy több importálási státuszt, és így az érvénytelen fájl, feldolgozás alatt, sikeres import, részleges import vagy hibás import státuszú importokra szűrhet.

Miután megadta a szűrőfeltételeket, kattintson a Keresés gombra. Az eredeti beállításokhoz való visszatéréshez kattintson a Reset gombra, és ezáltal az összes korábban alkalmazott szűrőfeltétel eltűnik. Így az összes feltöltés megjelenik a szűrőterület alatt, a feltöltési előzményeknél, ahol 8 oszlopot talál.

Az első oszlop az Azonosító – az import egyedi azonosító kódját mutatja;

A Dátum oszlop – a dátumot és az időpontot mutatja, amikor a XLS fájl feltöltésre került az adott kampányba;

A Felhasználó – a feltöltést végző felhasználó nevét mutatja;

A Fájl neve – a feltöltött XLS fájl nevét jeleníti meg. Ha az adott fájl módosítására lenne szükség, a fájl nevére kattintva letöltheti számítógépére;

Az Importálás státusza oszlopban – ellenőrizheti a feltöltés státuszát. Ha egy import nem a sikeres importálás státuszt kapja, az azt jelenti, hogy van néhány javítandó sor az .XLS fájlban;

Az Importálva oszlop – a kampányba sikeresen importált termékek számát mutatja;

A Hibák – oszlopban láthatja azon termékek számát, melyek hibaüzenet miatt nem kerültek feltöltésre a kampányba.

A Műveletek – oszlopban gyorsan áttekintheti, mely termékek nem kerültek feltöltésre különböző hibaüzenetek miatt. Itt a Riport gombra kattintva gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti a feltöltött importok hibajelentéseit.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt a kampányos ajánlatok feltöltéséről is talál további információkat.

Sikeres értékesítést!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE