Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Termék promóció – Szűrők

()

Ebben az oktató anyagban meg fogjuk mutatni, milyen szűrési lehetőségeket alkalmazhat, hogy gyorsan csak azokat a promóciókat jelenítse meg, amelyeket módosítani szeretne, vagy amelyeket újraaktiválna a platformon az eMAG Marketplace felület Termék promóció menüpontjában.

A Termék promóció az a menüpont, ahol speciális promóciós ajánlatokat hozhat létre, hogy több látogatót vonzzon a terméklapjaihoz, ezzel segítve a konverziós arány növekedését.

A Dashboard- ról lépjen Promóció menü – Termék promóció menüpontba, ahol gyorsan áttekintheti az eddig beállított összes promóciós kampányát.

A szűrő terület vagy a promóciók listája feletti fülek használatával – mely utóbbiak csak az alábbi 7 állapot egyikét jelenítik meg – lehetősége nyílik arra, hogy kiszűrje a promóciókat. A promóciók szűréséhez használhatja a szűrő területet vagy a rendelkezésre álló füleket a promóciók listája felett, amelyekkel státusz szerint tudja megjeleníteni a promóciókat.

A szűrő területen belül számos szűrőtípust alkalmazhat, hogy csak a kívánt promóciókat jelenítse meg:

Promóció ID– a csomag egyedi azonosítója.

Promóció időtartama – szűri az eredményeket a tervezett időszak szerint.

Típus – válassza ki, milyen típusú promóciókat szeretne megtekinteni, például first bundle promóció, bundle promóció, ajándék promóció vagy promóció csomag.

Státusz – szűrés az állapot szerint: Aktív, Piszkozat, Automatikusan felfüggesztett, Jövőben tervezett, Lezárt, Feldolgozás alatt vagy Technikai hiba.

Probléma típusa – olyan promóciókat jelenít meg, amelyek bizonyos okokból felfüggesztésre kerültek, például: Hibás termék, Duplikált promóció, Nem összeférhető termékkategóriák, PNK megváltozott vagy hiányzik, EOL termék

Hibás promóciók – szűrés a promóciók között aszerint, hogy az adott promóció létrehozása beleütközött-e valamilyen hibába, vagy sem.

Fő termékkategória – csak azokat a promóciókat mutatja, amelyekben az adott kategóriából származó termékek elérhetők.

Termék azonosító – az aktív termékeket azonosítja a kampányokban az azonosító, EAN vagy PNK alapján.

Termék neve – a kiválasztott termék neve alapján jeleníti meg a promóciókat.

 

Miután kiválasztott egy vagy több szűrőt, kattintson a Keresés gombra. A szűrés eredményei azonnal megjelennek, és ha vissza szeretnél térni az alapbeállításokhoz, kattintson az Visszaállítás gombra.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat, részletes információkat és példákat talál, hogy az eMAG felület használatával kapcsolatban.

 

További jó munkát kívánunk!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE