Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A Termék vázlatok fájl kitöltése

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan kell helyesen kitölteni a Termék vázlatok fájlt, amely lehetővé teszi, hogy a termék dokumentáció kitöltése nélkül töltsön fel termékeket az eMAG Marketplace-re.

Nagy mennyiségű terméket tölthet fel az eMAG Marketplace-re, amelyeknél az EAN-kódon keresztül ellenőrizheti, hogy van-e már aktív dokumentáció az oldalon, vagy később frissítheti őket a teljes dokumentációval, hogy aktívvá tegye őket az oldalon.
Miután létrehozta és letöltötte a „Termékek” menü – „Termék kategóriák” almenüből a „Termék vázlatok” fájlt, nyissa meg és ellenőrizze a feltölteni kívánt termékek adataival kitöltendő oszlopokat.
A fájl alján több munkafüzet is található, amelyeken a fájl kitöltésére és feltöltésére vonatkozó utasításokat, valamint a fájl első 5 sorára vonatkozó adatmeghatározást láthatja.

Az első 5 sort ne módosítsa és ne törölje. Ellenkező esetben az ebben az .XLS fájlban rendelkezésre álló összes oszlopot módosíthatja.

Az A – Termékkód oszlopban olyan egyedi termékkódot kell megadnia, amelyet nem rendelt más, a platformra már feltöltött termékhez.

A B oszlopban – Termékazonosító adja meg a termék belső azonosítóját. Minden egyes, a platformra feltöltött termékhez egyedi számot kell beállítani.

A C oszlop – A kategória azonosítója nem kötelező. Itt töltheti ki annak a kategóriának az azonosítóját, amelybe a platformra feltölteni kívánt termék tartozik. A kategória azonosítóját a „Termékek” menü – „Termék kategóriák” részben találja meg.

A D oszlop – Termék EAN kódja nem kötelező. Az EAN-kódot annak azonosítására adhatja meg, hogy a platformra feltölteni kívánt terméknek van-e már aktív dokumentációja, amelyet az ajánlatához tud társítani.

Az E oszlopban – Név – adja meg a termék nevét az eMAG Marketplace szabványainak megfelelően.

Az F oszlopban – Termék gyártója – töltse ki a termék gyártóját.

Opcionálisan kiválaszthatja a G – Forrásnyelv korlátozott mezőből azt a nyelvet, amelyen a termék adatait megadta.
Miután kitöltötte az összes szükséges mezőt, mentse el a fájlt, és töltse fel a platformra.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE