Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

KPI toolbar – Árcsökkentési lehetőségek mutató

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk az „Árcsökkentési lehetőségeket”, amelynek segítségével a gyorsan módosíthatja a népszerű termékei árát, ami magasabb eladási mennyiséget eredményez.

Ezt a mutatót elérheti az Dashboard tetején lévő kék eszközsávban, illetve a Saját ajánlataim – Árak menüpontban. Kattintson az „Árcsökkentési lehetőségekre”, és megnyílik egy legördülő ablak.

Egyszerre 3 termékre vonatkozóan jelennek meg az árcsökkentési lehetőségek, külön-külön is, vagy mind a 3 ajánlatnak egyszerre csökkentheti az árát.

Minden itt szereplő termék esetében megjelenik a termék főképe, a termék neve és az egyedi azonosító kódja, vagyis a termékkód.

Minden termék alatt elérhető az Ár mező, amelyben megjelenik az eladások növelésére ajánlott új nettó ár. A mező mellett láthatja a weboldalon elérhető aktuális nettó eladási árat. Ha elfogadja az új ajánlott nettó eladási árat, kattintson az „Ár csökkentése” gombra. Mielőtt rákattintana az „Ár csökkentése” gombra, szerkesztheti ezt az árat saját döntése alapján.

A 3 árcsökkentésre javasolt termék alatt megtalálható a „3 termék árának csökkentése” gomb, aminek megnyomásával gyorsan lecsökkentheti a fenti 3 termék árát.

Ha más termékeket szeretne látni, amelyekre a platform az ár csökkentését javasolja az eladások növelése érdekében, kattintson a „Következő” gombra, és a termékek listája további 3 ajánlattal frissül.

Az „XLS fájl létrehozása” gomb segítségével gyorsan elkészítheti az összes olyan termék listáját, amelyek esetében ajánlott az árcsökkentés, így gyorsan frissítheti az árakat nagyobb mennyiségű termék esetén.

A legördülő mező alján megjelenik az összes ajánlat száma, amelyek esetében érdemes átgondolni az árcsökkentést.

Kattintson „Az összes ajánlat megtekintése” gombra, amely átirányítja a Saját ajánlataim – Árak menüjébe, ahol csak azokat a termékekre szűr az oldal, amelyekre az árcsökkentést javasolja a platform.

A termékek listája felett az Árcsökkentési lehetőségek tábla található, ahol megtekintheti, az árcsökkentésre javasolt termékek értékesítését az elmúlt 30 napban.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE