Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A termék fő képére vonatkozó dokumentációs szabványok

()

Ebben a bemutatóban a termékek fő képére vonatkozó eMAG-szabványokról tudhat meg többet.

A vizuális elemnek döntő szerepe van az érdeklődés és a vásárlási vágy felkeltésében. Ezért a legjobb képek elkészítése és kiválasztása elengedhetetlen a sikeres online értékesítéshez.

Az eMAG Marketplace-en felsorolt összes terméknek legalább egy képet kell tartalmaznia a “Termékfotók” részben. Javasoljuk, hogy a fő kép mellé legalább három másodlagos képet adjon, amelyeken tökéletesen be tudja mutatni a terméket minden részletével együtt.

A Főkép

A főképnek vonzó módon kell bemutatnia a terméket. Válasszon olyan képet, amely fehér háttéren, szemből mutatja be, csak az eladásra kínált terméket, minden egyéb dekorációs elem és kiegészítő nélkül, amely nem tartozik a termékhez. Kivételt képeznek ez alól a Home & Deco kategóriák, ahol a fő képet környezeti háttérrel is elhelyezheti.

Tilos további elemeket beilleszteni, mint például:

– más termékek képei,

– különböző logók, nagyítások,

– a bemutatott termékhez nem kapcsolódó szöveg, vízjelek, kollázsok.

Két termékkategória esetében kivételes szabályok vonatkoznak a főképre:

– A légkondicionálók esetében a készülék fő egysége a fő képen jelenik meg. Ha egy komplett csomagról van szó, akkor a csomag minden eleme a fő képen kell, hogy megjelenjen.

– A Divat kategóriánál kötelező a terméket szemből bemutatni, illetve a második képen a terméknek hátulról fotózva és fehér alapon kell szerepelnie.

 Képi jellemzők

A képfájlok esetében az eMAG Marketplace által támogatott formátumok a következők: JPG (.jpg), PNG (.png).

 A képek mérete nagyon fontos, hiszen egy homályos, rossz felbontású kép, alacsony értékesítést fog eredményezni. A termékeknek jól kivehetően, középre állítva, fehér háttérrel kell rendelkezniük, és a kép felületének minél nagyobb részét kell elfoglalniuk.

Az eMAG Marketplace platformjára csak a legalább 400 × 400 pixel és legfeljebb 2000 × 2000 pixel közötti képeket töltheti fel. Az ajánlott méret 640 × 640 pixel.

Kivételt képeznek a ruházati termékek, ahol a minimálisan elfogadott képméretnek 640 × 960 pixelnek kell lennie, 2/3 képarányban.

A korábban említett méreteknél kisebb képek, a termék érvénytelenségét vonják maguk után a platformon.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE