Basic termékfájl generálása

()


Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan lehet az eMAG Marketplace platformról létrehozni egy alapvető termékfájlt.

Az basic termékfájl segítségével gyorsan feltölthet nagy mennyiségű terméket a platformra, amelyekhez csak a kötelező adatokat kell kitöltenie. Ez lehetővé teszi, hogy az összes termékét feltöltse a platformra anélkül, hogy a termékvázlathoz szükséges azonosítón, a fő képen, a kötelező termékjellemzőkön, az áron és a készleten kívül más adatokat is ki kelljen töltenie.

Egy basic termékfájl létrehozásához lépjen az irányítópulton a Termékek – Termék kategóriák menüpontba. Megnyílik egy új oldal, amelyen az összes kategória látható, amelyhez hozzáférhet, valamint a közzétett termékei.

Ha új kategóriába szeretne termékeket felvenni, használja a szűrőterületet, hogy megjelenítse az összes kategóriát, amelyhez hozzáférhet. Válassza ki az Összes opciót az Elfogadott termékek mezőben, és nyomja meg a Keresés gombot.

Az Basic termékfájl gomb a termék kategóriák sorában érhető el, amelyekhez hozzáférhet. Nyomja meg az Basic termékek gombot, miután kiválasztotta a kívánt kategóriát, és várjon néhány másodpercet míg a gomb betöltődik.

Kattintson ismét az Basic termékek gombra ezzel letudja tölteni a fájlt a gépére, és mentse el azt. Miután kitöltötte az összes kötelező mezőt, lépjen az .XLS importálás szakaszba, és töltse fel a fájlt az új termékeivel az eMAG Marketplace platformra.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE