Kategóriák kiválasztása

()

 

Ebből az útmutatóból megtudhatja, hogyan kell beállítani a kategóriákat, és hogyan lehet új kategóriákat hozzáadni a termékekhez.

A termék eMAG Marketplace platformon történő listázásának első lépése, hogy belép az eMAG.hu weboldalra, és megkeresi azokat a már közzétett termékeket, amelyek azonosak vagy hasonlóak az Ön által értékesíteni kívánt termékekkel.

Ha ez megtörtént, ellenőrizze a termék címe feletti információkat. Itt jelenik meg a kategória, és az alkategória, ahol fel kell tüntetnie a webhelyen található termékekhez hasonló termékeket. Nagyon fontos, hogy a megfelelő kategóriát válassza ki a termékéhez, különben a dokumentációja elutasításra kerülhet.

A termékkategória nagyon fontos elem, ha a termék szűréséről és jellemzőiről van szó. Minden kategória szabványos jellemzőket generál, amelyek a kategóriáktól és alkategóriáktól függően különböznek.

 

A kategóriát háromféleképpen választhatja ki:

Első lehetőség:

Lépjen be a fiókjába és a Dashboard-on a Termékek menü – Termék hozzáadása menüpontba.

Megnyílik egy új oldal, ahol EAN kód alapján ellenőrizheti, hogy van-e dokumentáció az ajánlatához. Amennyiben csak terméknév áll a rendelkezésére, kattintson az itt gombra a dokumentációs oldal eléréséhez.

Miután kitöltötte a termék nevét, amit hozzá szeretne adni, kattintson a Mutasd a kategóriajavaslatokat gombra. Ellenőrizze a kapott javaslatokat, és válassza ki a termékének megfelelő opciót.

 

Második lehetőség:

A platform által a terméknévtől függően felkínált lehetőségek közül a Kategóriák név szerinti megjelenítése gombra kattintva választhat.

Az összes fő kategória megjelenik. A termék fő kategóriájának megjelenítéséhez használhatja a felettük lévő keresés gombot. Ha megtalálta a megfelelő kategóriát, válassza ki azt. Ezt követően válassza ki a megfelelő alkategóriát, és lépjen az utolsó szintre, ahol a terméke megjelenik. Itt válassza ki azt a kategóriát, amelybe az Ön által értékesített termék tartozik.

Csak azok a kategóriák lesznek elérhetőnek az Ön számára, amelyekhez már kapott hozzáférést, amelyekhez pedig még nincs, kérhet hozzáférést, ha szükséges.

 

Harmadik lehetőség:

Lépjen be a Termékek menü – Termék kategóriák szakaszába az irányítópultról. Innen letöltheti a termékek nagy mennyiségben történő feltöltéséhez és frissítéséhez szükséges fájlokat .xls importálással. Válassza ki az Összes opciót az Elfogadott termékek mezőből, és kattintson a szűrő területen a Keresés gombra, így megjelenik az összes Ön által hozzáférhető kategória. Határozza meg a listázni kívánt termék vagy termékek számára megfelelő kategória nevét, és lépjen a Fájl típusok oszlopba. Kattintson a kiválasztott kategória melletti első gombra, a Kategória sablonra. Egy .xls fájl fog generálódni, amelybe feltöltheti az eladni kívánt termékeket a kiválasztott kategóriából.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE