Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan adjon hozzá ajánlatokat manuálisan egy eMAG kampányhoz?

()

 

Ebben az útmutatóban végigvesszük azokat a lépéseket, amelyeket követnie kell ahhoz, hogy manuálisan egyenként tudjon ajánlatokat hozzáadni az eMAG Marketplace kampányaihoz.

Először is, lépjen be az eMAG Marketplace platformra, jelentkezzen be fiókjába, ahonnan átirányítjuk a Dashboard felületre. Lépjen be a Saját ajánlataim-Általános információk menüpontban, ahol ellenőrizheti az Ön által felsorolt összes ajánlatot.

A Termék oszlopban az egyes termékek mellett található kampányok ikonnal gyorsan feltöltheti ajánlatait. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a termékek teljesítményét és az ügyfelek érdeklődését, mielőtt feltöltené őket egy kampányba. Kattintson a Kampányok gombra, hogy láthassa az össze elérhető kampányt.

Az első oszlopban az egyedi kampányazonosítót láthatja, majd a kampány neve oszlop következik, A következő oszlop, az Ajánlat státusza a kampány alatt, amely megmutatja, hogy az egyes termékek elérhetőek-e az adott kampányban. Egy termék nem vehet részt egyszerre több aktív kampányban. Ha egy termék már aktív egy kampányban, akkor az Aktív a kampányban státuszba kerül. Egy terméket csak akkor adhat hozzá több kampányhoz, ha a kampányidőszakok nem fedik egymást.

A Műveletek oszlopban adja hozzá a kívánt terméket egy kampányhoz. Válassza ki a kampányt, amelyben részt kíván venni, és kattintson a Hozzáadás gombra. A megnyíló új ablakban töltse ki az összes mezőt helyesen. Az első részben a rendelkezésre álló kampányokra vonatkozó talál információkat, és kiválaszthat egy másik kampányt, az Elérhető kampányok mezőben legördülő listából, amelyben részt kíván venni, vagy megtekintheti a termék státuszát a kampányban.

A terméket még nem jelölte kampányra felirat azt jelzi, hogy a kiválasztott termék még nem szerepel a kampányban ellenkező esetben Aktív a kampányban felirat jelenik meg.

Az Ajánlat kampányban részben töltse ki helyesen a következő mezőket:

Eladási ár – töltse ki az eladási árat, ÁFA nélkül, amely csak a kampány során aktív. Alacsonyabbnak kell lennie az aktuális eladási árnál.

Készlet – a kampányhoz rendelkezésre álló készlet feltöltése. Ha elfogy az itt megadott készlet, akkor a termék már nem lesz aktív a kampányban.

Maximális rendelhető mennyiség – válassza ki a rendeléshez adható maximális mennyiséget.

A Gyors műveletek részből gyorsan kiválaszthatja azt az árat, amelyen részt kíván venni a kampányban. Kattintson a zöld CMMP-30 használata gombra, ha az elmúlt 30 nap legalacsonyabb, csak az Ön ajánlataira kiszámított árával szeretné terméket szerepeltetni a kampányban, vagy kattintson a kék Legjobb ár ajánlása gombra, ha az ajánlatát a többi társult eladó ajánlataira kiszámított, ebben a pillanatban érvényes legjobb árral szeretné szerepeltetni.

Kiválaszthatja, hogy a termék a kampány után visszatér-e a korábbi árra, vagy megváltoztathatja az eladási árat. A Kampány után elérhető gomb segítségével a termék a kampány vége után továbbra is aktív maradhat.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE