Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Termékfeltöltési hibák – Duplikált termék

()

Ebben a tájékoztatóban bemutatjuk, az eMAG Marketplace platformon előforduló egyik hibát, a Duplikált terméket.

Azok a termékek, amelyek nem felelnek meg az eMAG Marketplace által előírt kritériumoknak, nem kerülnek közzétételre az eMAG honlapján.

Ahhoz, hogy lássa a hiba miatt elutasított termékeit, lépjen az admin felületen a Termékek – Termékeim oldalra.

Itt láthatja felsorolva az összes termékét, státuszuktól függetlenül. Az elutasított termékek megtekintéséhez kattintson az Elutasított dokumentáció fülre.

Használhatja a szűrőket is. A Státusz mező legördülő menüjéből válassza ki az Elutasítva opciót, majd nyomja meg a kék Keresés gombot. Ekkor megjelenik az összes elutasított terméke, amelyek mellett megtalálható a Visszautasítás oka oszlop, ahol információkat talál a hibáról.

Ha a terméke duplikált termék hiba miatt került visszautasításra, az azt jelenti, hogy egy olyan terméket adott hozzá, amely már szerepel a listában. Ezeket a termékeket a Termékek – Termékeim – Blokkolás oka: Duplikált termék fülön látatja.

Ebben az esetben ajánlatát az eMAG Marketplace platformon már létező ajánlathoz kell társítania. A társításnak fontos szerepe van a duplikált termékek csökkentésében. Ennek segítségével a vásárlók számára jobb vásárlási élmény biztosítható, mert egy oldalon láthatják a hasonló termékeket.

 

A termékek társítása több előnnyel is járat:

  1. Ajánlata több vásárló számára látható lesz, amennyiben a kategória legfelső termékéhez társítja.
  2. Ha ajánlatát egy teljes dokumentációval rendelkező termékhez társítja, a részletes információknak köszönhetően növelheti a konverziós arányt.
  3. Ha termékét már egy közzétett ajánlathoz társítja, nem kell foglalkoznia a dokumentációval és a képekkel, ugyanis a termék átveszi a már közzétett ajánlat dokumentációját.
  4. Idővel a terméke egyre jobb helyet foglalhat el, akár a Buy button gombot is megszerezheti.

 

A hiba kijavításához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Keresse meg a módosítani kívánt terméket.
  2. Nyomja meg a kék Termék beállítások gombot a műveletek oszlopban.
  3. Ezt követően megnyílik egy új oldal, ami hasonló termékeket tartalmaz, amelyekhez társíthatja termékét. Válassza ki a megfelelő dokumentációt és nyomja meg a kék Dokumentáció cseréje

Ezután terméke hamarosan közzétételre kerül, mint a társított termék alternatív ajánlata, az Ön által meghatározott árral.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE