Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Pink fiókstátusz beállítása – szabadság, leltár idejére

()

Ha a szabadságolások miatt hosszabb időre változik a nyitvatartásuk, és emiatt a rendelések teljesítésének szokásos rendje is módosul, felhasználói fiókjához ideiglenes felfüggesztést is beállíthat (pink státusz). Ez azt eredményezi, hogy a felfüggesztés időszaka alatt termékei „nem elérhető” megjelöléssel szerepelnek majd az emag.hu felületén.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók ünnepnapokon és szabadnapokon is adhatnak le rendelést, így, ha az első munkanapjukon, a szabadság alatt beérkezett rendeléseket ki tudják szolgálni, nem biztos, hogy érdemes ezt a funkciót használniuk. Ebben az esetben elegendő lehet a termékeknél hosszabb kezelési időt beállítani.

Ezenkívül a nyári időszakban sok vállalat szabadságot tervez, így ez jó alkalom lehet arra, hogy Ön nyitva tartson és ezáltal maximalizálja konverzióját.

Hogyan állíthatom be a pink fiókstátuszt?

  1. Az admin felületre bejelentkezve, Profil menüpont alatt az eladó státuszánál a legördülő listából válassza ki a „pink” lehetőséget.
  2. Ha itt kiválasztja a pinket, akkor megjelenik a felfüggesztési időszak és az elutasítás oka cella.
  3. A felfüggesztés időszakánál egy naptár segítségével tudja kiválasztani az adott időintervallumot, majd itt a megerősít gombra kattintva tudja jóváhagyni.
  4. Ezután a legördülő listából válassza ki a „szabadság miatt” / „leltár miatt” indokot, majd mentse el a változtatásokat.

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban kérjük, az admin felület Üzenetközpont menüpontján keresztül írjon nekünk!

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE