Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Az alapértelmezett kezelési idő módosítása

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan tudja megváltoztatni az alapértelmezett 48 órás kezelési időt, olyan termékek esetében, melyek hosszabb kezelési időt igényelnek.

A kezelési idő megváltoztatásához kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az Üzenetközponton keresztül. Lépjen az Üzenetközpont – Marketplace kapcsolatfelvétel menüpontba, és az üzenet típusánál válassza az operatív kérdések lehetőséget. Az üzenetet küldje el kollégáink részére, hogy a szükséges beállításokat elvégezhessék ahhoz, hogy módosíthassa a portfóliójában szereplő egyes termékek alapértelmezett kezelési idejét, ami akár 10 nap is lehet.

A kérés elfogadását követően az egyes termékek kezelési idejét termékenként, vagy nagyobb mennyiségű termék estén XLS template fájl feltöltésével is megváltoztathatja.

A csomagok előkészítésének és kézbesítésének idejét csak abban az esetben ajánlott meghosszabbítani, ha 2 napnál valóban többre van szükség a csomag előkészítéséhez és kiszállításához.

Amennyiben manuálisan ad hozzá termékeket a Termékek – Termék hozzáadása menüpontba, az Ár és Készlet részen, a „A termék elküldéséhez szükséges napok száma” mezőnél egy legördülő listából választhatja ki a csomag elküldéshez szükséges napok számát.

Ha nem választ ki semmilyen értéket, akkor az alapértelmezett beállítás marad érvényes, és Raktáron megjelöléssel szerepelnek a termékek az oldalon. Amennyiben meg szeretné hosszabbítani a kezelési időt további napok hozzáadásával, akkor az 1-es, 2-es, 3-as, 6-os vagy 9-es értéket választhatja ki. Minden beállított értékhez plusz egy napot adva jeleníti meg a felület a várható szállítási időt, vagyis például 2-es érték megadásával az oldalon az jelenik meg a vásárlóknak, hogy „szállítás 3 napon belül”.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos segédanyagokat teszünk közzé. Itt a termékek kézbesítéséről, a fiók teljesítménymutatóinak fejlesztéséről és az eMAG Marketplace felület egyéb funkcióiról, lehetőségeiről is további információkat talál.

 

Sikeres értékesítést!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE