Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan lehet számlát feltölteni egy rendeléshez?

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan lehet számlát mellékelni a eMAG Marketplace felületen beérkezett rendeléseihez.

 

Miután a rendelés beérkezett, és feldolgozását megkezdte, hozza létre a számlát az ügyfél részére, amit akkor kap meg, amikor a csomagja megérkezik. Ezt a számlát az eMAG Marketplace felületen feltöltve, elérhetővé teheti vásárlói számára, a vásárlói felhasználói fiókban, így azok az eMAG felületéről bármikor letölthetővé válnak.

 

Fontos! A vásárlók fiókjában csak abban az esetben jelenik meg a feltöltött számla, amennyiben az Ön még a rendelés véglegesítése előtt tölti fel az eMAG Marketplace platform Rendelések menüpontjába.

 

 

A számlákat API kapcsolaton keresztül automatizálva is mellékelheti rendeléseihez.

 

A számlák manuális feltöltéséhez, lépjen a Rendelések menüpontba az a Dashboard-ról.

 

Az újonnan megnyíló oldalon megjelenik a platformon beérkezett összes új megrendelése. Az új megrendelések listája fölött elérhető lapfülek segítségével azonosíthatja a folyamatban lévő vagy véglegesített megrendeléseket. Válassza ki azt a megrendelést, amelyhez számlát szeretne hozzáadni, és kattintson a Műveletek oszlopban található Szerkesztés gombra.

 

Az oldal ekkor megnyílik a vásárló összes adatával, a megrendelt termékekkel.

 

Kattintson a Számla feltöltése gombra, és egy új ablak nyílik meg, ahol a számlát csatolhatja. A számlát tartalmazó pdf fájlt egyszerűen húzza be a File feltöltése ablakba, vagy a feltöltéshez kattintson a Dobd ide a fájlokat mezőbe, és válassza ki a fájlt a számítógépről, majd kattintson a Megnyitás gombra, majd pedig a Feltöltés gombra. Néhány másodperc múlva a számla feltöltődik a megrendeléshez, és az ügyfél gyorsan hozzáférhet a számlához saját felhasználói fiókjából.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

 

Sikeres értékesítést kívánunk!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE