Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

.XLS template fájl letöltése

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan tölthet le XLS template fájlt a termékek tömeges feltöltéséhez. Az XLS template fájl segítségével nagy információmennyiséget módosíthat gyorsan, hatékonyan, valamint rövidebb idő alatt szerkesztheti vagy frissítheti ajánlatait az eMAG Marketplace platformon.

Az eMAG Marketplace felületen, a fiókjába való bejelentkezést követően a főoldalról lépjen a „Termékek” – „Termékkategóriák” menübe.

A termékkategóriák menüben az összes kategória és alkategória megjelenik, amihez rendelkezik hozzáféréssel. Amennyiben a feltölteni kívánt termékek kategóriáját nem találja az engedélyezett kategóriák listájában, akkor hozzáférést kell kérnie az adott kategóriához. Ahhoz, hogy a felület ne csak az engedélyezett kategóriákat listázza, a Kategória hozzáférésnél a legördülő listából válassza ki az Összes lehetőséget, majd kattintson a Keresés gombra.

Ezután az eMAG Marketplace platformon elérhető összes kategória megjelenik, amihez hozzáférést igényelhet. A kiválasztott kategóriánál kattintson a hozzáférés kérése gombra, majd a Felhasználói Fiókom – Jogi dokumentumok menüpontban fogadja el az adott kategóriához tartozó jutalék mellékletet, és ezt követően tudja majd feltölteni ajánlatait az igényelt kategóriába.

Az engedélyezett kategóriák listájában a fájl típusok oszlopban több gomb is rendelkezésére áll az XLS template fájl generálásához.

A termékfeltöltő fájl letöltéséhez kattintson a „Termékek közzététele fájl generálása” gombra, majd várjon néhány másodpercet, amíg a template fájl legenerálódik.

Mindegyik template fájl kategória-specifikus, így nem használhatja ugyanazt a fájlt más kategóriába tartozó termékajánlatok feltöltésére, mivel ilyen esetben a fájl elutasításra kerül. Mindegyik kategória egyedi template fájllal rendelkezik, így fontos, hogy minden feltöltéshez a megfelelő fájlt használja.

A template fájl legenerálása után kattintson újra a „Termékek közzététele fájl generálása” gombra, és töltse le a template fájlt. A böngészőtől függően a fájl automatikusan mentésre kerül számítógépére, vagy manuálisan kell azt elmentenie.

Ha bármilyen más fájlt töltene fel a platformra, akkor hibaüzenet jelenik meg, az import „érvénytelen fájl” státuszú lesz, és nem kerül sor a feltöltésre.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg. Itt részletes információkat talál a termékek helyes feltöltéséről és az eMAG Marketplace felület használatával kapcsolatban.

 

Sikeres értékesítést!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE