Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Termék kategóriák- Határon túli értékesítés

()

Ebben a útmutatóban bemutatjuk, hogyan tudja letölteni azt az XLS fájlt , amit más országok eMAG Marketplace platfromján is tud használni.

Az eMAG Marketplace platformon lévő aktív termékeinek dokumentációját a Fordítandó termékek fájl segítségével küldheti el fordításra. Amennyiben a termékdokumentáció lefordításra került valamelyik partnerplatformra, ezek a termékek kategóriájuktól függően letölthetőek lesznek a Fájltípusok oszlopból.

Lépjen be Termékek-Termékkategóriák menüpontba a Dashboard-ról. A megnyíló oldal mutatja az összes termékkategóriát, amelyhez hozzáféréssel rendelkezik, és a kategóriában elfogadott termékdokumentáció van. Ez a menüpont a művelet típusától függően 5 lapfülre van osztva:

       – Termék tartalom – gyors szűrés 6 fájltípus alapján: Minden .XLS fájl, Piszkozat mentése, Értékesítés kezdése, Tartalom minőségének javítása, Termék javítása vagy Termékvariációk.

       – Készlet és ár – 6 lehetőség van a fájltípusok szűrésére: minden .XLS fájl, Készlet, Ár, Ajánlatok frissítése, EOL vagy Blokkolva.

       – Ajánlatok kezelése –az összes .XLS fájl, Ajánlatok hozzáadása, Mennyiségi adatok, EOL vagy Blokkolva szerint szűrhet rá termékeire.

       – Hirdetések, termékpromóciók és kampányok – gyorsan megjeleníti az összes .XLS fájlt ehhez a laphoz vagy a kifejezetten a Hirdetések, Kampányok, Promóciós csomag, EOL vagy Blokkolva             kampányokhoz létrehozott fájlokat.

       – Határokon túli értékesítés – a fájltípusok szűrése lehetséges az összes .XLS, Fordítások, EOL vagy Blokkolva fájl alapján.

Lépjen a Határokon túli értékesítés fülre, és gyorsan ki tudja szűrni a termékek nemzetközi értékesítéséhez szükséges fájltípusokat. A szűrőfelület segítségével megjelenítheti csak az Ön számára szükséges kategóriákat, vagy gyorsan megtekintheti az eMAG Marketplace-en elérhető összes termékkategóriát, hogy hozzáférést kérjen a szükséges kategóriákhoz.

Ezt úgy teheti meg, hogy a Elfogadott termékek mezőben az Összes opciót, a Kategóriákhoz való hozzáférés mezőben pedig ugyanezt az opciót (Összes) választja. A Keresés gomb megnyomása után az eMAG Marketplace-en elérhető  összes kategória megjelenik.

A szűrőterület alatt további 4 fül található, amelyek lehetővé teszik a különböző fájltípusok megjelenítését az alábbiak szerint:

       – Minden .XLS fájl – a terméktartalom lapfülhöz tartozó összes fájltípust megjeleníti.

       – Fordítások – csak azokat a fájlokat szűri ki, amelyeket a határon túli értékesítésre lefordított termékdokumentációval együtt tölthet le.

       – EOL – csak az End of Life termékek újraaktiválásához szükséges fájlokat jeleníti meg.

       – Blokkolva – csak az eMAG Marketplace platformon technikai okokból blokkolt termékeket tartalmazó fájlokat töltheti le ezen a fülön.

Miután alkalmazta a kívánt szűrőket, láthatja az összes kategóriáját, illetve azokat is, amelyekhez még nincs hozzáférése. Ha csak alkategóriákat szeretné látni, kattintson az Visszatartás / Bővítés gombra.

A kategóriák listájában több oszlopban láthat részleteket az egyes termékkategóriákról, láthatja az egyes státuszokban lévő termékek számát és a letölthető fájlok típusait.

     – A Kategória oszlopban látható az összes kategória, amelyhez jogosultsággal rendelkezik

     – Az egyes kategóriákhoz rendelt azonosító a második oszlopban érhető el. A kategóriák gyorsabb szűréséhez használhatja a kategória egyedi azonosítóját.

     – Fordított BG az az oszlop, amelyben a bolgár nyelvre fordított ajánlatok száma látható.

     – A Fordított RO oszlopban a román nyelvre fordított ajánlatok száma jelenik meg.

     – Az EOL oszlopban azon termékek száma jelenik meg, amelyek End of Life státuszt kaptak, és amelyeket újra aktiválhat a platformon.

     – A Blokkolva oszlopban ellenőrizheti, hogy hány termék van blokkolva az egyes kategóriákban.

A Fájltípusok oszlopból gyorsan le tudja tölteni a következő fájltípusokat az egyes kategóriákhoz:

     – Ajánlatok közzététele RO

     – Ajánlatok közzététele BG

     – EOL

     – Blokkolva

A kategóriák listája felett elérhető Új termékek fordítása gomb segítségével egyszerűen le tudja tölteni a termékek dokumentációjának fordításra történő elküldéséhez szükséges fájlt.Miután létrehozta és kitöltötte az .XLS fájlt, kattintson a Tovább a termékfeltöltéshez gombra, és átirányítjuk az Excel importálása menübe, ahol feltöltheti az .XLS fájlokat. A kívánt fájlt az Upload file gomb segítségével is feltöltheti.

A termékek feltöltésével és a határon túli értékesítést támogató programunkkal kapcsolatban további információkat talál az eMAG Academy felületen.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE