Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Az eMAG Academy bemutatása

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogy miként használja az eMAG Academy oldalt, hogy könnyen hozzáférhessen az Önt érdeklő információkhoz.

Az eMAG Academy egy e-learning felület, ahol olyan videós tartalmakkal illusztrált oktatóanyagokhoz és különféle hasznos cikkekhez férhet hozzá, melyeket kifejezetten Önnek készítettünk.

Az eMAG Academy platform egy olyan barátságos, könnyen használható felület, ahol partnereink közérthető formában kaphatnak választ az eMAG Marketplace felület használatával kapcsolatban felmerülő kérdésekre. Célunk, hogy az itt elérhető oktatóanyagok felhasználásával segíthessük az online tér teremtette lehetőségek kihasználásában, és vállalkozása fejlesztésében, korábbi tapasztalataitól függetlenül. Reméljük, hogy ezáltal egyszerűbben eléri majd a kívánt információs anyagokat.

A felület használatával könnyedén választ kaphat felhasználói fiókja optimális kezelésével, termékfeltöltéssel, promóciókkal stb. kapcsolatos kérdéseire is, hiszen ezek csupán egy kattintással elérhetővé válnak. Az oktatóanyagokhoz és cikkekhez hozzászólhat, véleményezheti őket.  Ha van olyan téma, amiről szívesen fogadna további tartalmakat a felületen, küldje el nekünk javaslatait az Üzenetközponton keresztül!

Az útmutatókban, videókban vagy bejegyzésekben tippeket, konkrét példákat és ajánlásokat talál arra vonatkozóan, hogyan bővítheti az eMAG Marketplace és az online kereskedelemmel kapcsolatos ismereteit. Az oktatóanyagból megtudhatja, hogyan növelheti az eMAG „áruháza” teljesítményét, hogy az eredmények az elvárt szinten legyenek.

 

Az eMAG Academy elérése

Az eMAG Academy platformra való belépéshez kérjük, látogasson el a www.marketplace.emag.hu weboldalra. Ezután kattintson az eMAG Academy fülre.

Mivel azt szeretnénk, hogy mindenki, aki érdeklődik az eMAG Marketplace platform iránt, függetlenül attól, hogy eMAG partner-e vagy sem, megismerje az eMAG Marketplace platform által támogatott megoldásokat és elveket, az eMAG Academy-n közzétett információkat a következőképpen csoportosítottuk:

  1. Nyilvános cikkek
  • ezek minden érdeklődő számára elérhetők, aki belép az eMAG Academy oldalára, akkor is, ha még nem eMAG eladó;
  1. Belépés után megtekinthető cikkek
  • kizárólag az eMAG eladók számára vannak fenntartva, és csak az eMAG Marketplace platformra való bejelentkezéssel érhetőek el. Ezeket az anyagokat csak az Ön eladói fiókjának profiljában regisztrált felhasználók tekinthetik meg az eMAG Marketplace platformon történő regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval történő bejelentkezéssel.

A bejelentkezés után a felhasználó a fiók főoldalára kerül, amihez hozzáféréssel rendelkezik. Az eMAG Marketplace platformon az eMAG Academy rész a Dashboard oldalán található főmenüsor legalján jelenik meg.

Az eMAG Academy gomb az eMAG Academy részhez vezet, ahol a kifejezetten az Ön számára létrehozott szöveges, képi és videós képzési anyagok találhatók. Az eMAG Academy rész első részében található egy keresőfelület, amely segít megtalálni az Önt érdeklő cikket a keresett oktatóanyag címének vagy egy kulcsszónak a megadásával.

 

Az eMAG Academy az alábbi három részből áll:

  • Ajánlott cikkek – tartalmazza az eladók leglátogatottabb és legkedveltebb cikkeit, valamint a közelgő eseményre vagy kampányra vonatkozó tippeket és trükköket.

  • eMAG Marketplace útmutatók– az eladóknak szóló, fejezetek szerint strukturált útmutatókat tartalmaz.

  • Egyéb hasznos cikkek – az eMAG Academy platform látogatói által gyakran keresett egyéb cikkeket is közzéteszünk.

Mivel az eMAG Marketplace platformot folyamatosan fejlesztjük, és mivel az eMAG aktív partner kíván lenni az eladókkal való együttműködésben, az eMAG Academy-n bevezetésre került egy hozzászólási felület.

A kívánt cikk megtekintése után az eladók a cikk alatt feltehetik a témával kapcsolatos kérdéseiket, valamint javaslatokat tehetnek a jövőbeni, általuk fontosnak tartott oktatói témákra vonatkozóan. A hozzászólásokra adott választ a lehető leghamarabb közzétesszük. Elvárjuk, hogy minden hozzászólás releváns a cikk témájával kapcsolatos legyen, és arra irányuljon, hogy elmélyítsék ismereteiket az eMAG Marketplace platformon nyújtott teljesítményük javításával kapcsolatban.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE