Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Saját ajánlataim – Árak menüpont

()

Ebben a tájékoztatóban bemutatjuk, hogyan tudja használni a Saját ajánlataim – Árak menüpontot, és melyek a legfontosabb információk, amelyek segítségével javítani tudja az eMAG Marketplace-en szereplő termékeit.

A platformra feltöltött összes termék elérhető a Saját ajánlataim – Árak menüpontban, ahol gyorsan megváltoztathatja az ajánlatban szereplő egyes termékek árát, de további hasznos információkat is találhat a fiók teljesítményéről.

 

A megjelenő listában 8 oszlopot lát:

Az első oszlopban a négyzetek segítségével kiválaszthatja, hogy mely terméket vagy termékeket szeretné módosítani.

Ha például szeretne egy terméket eltávolítani az ajánlatából, jelölje be a mellette lévő négyzetet, majd kattintson az Ajánlat inaktiválása gombra.

Ha nagy mennyiségű terméknél szeretne változtatásokat végrehajtani, javasoljuk, hogy az oldal alján módosítsa az egyes oldalakon megjelenített termékek számát. Oldalanként 10 és 100 termék közötti megjelenítést választhat.

A Kép oszlopban az egyes termékek fő képét láthatja, amely segítségével könnyebben azonosíthatja a módosítandó termékeket.

A harmadik oszlopban a termékeivel kapcsolatos összes információt láthatja. Minden terméknél megjelenik a név, márka és a kategória, amelybe tartozik. Ha a Részletek mutatása gombra kattint, akkor további termékazonosító információk, például EAN-kód, Termékkód és PNK jelennek meg.

A Státusz oszlopban találja termékekhez rendelt állapotokat: Összes, Aktív, Inaktív, Auto-inactivated, Blokkolva, End of life. Ezek az állapotok akkor hasznosak a termékeit a státuszuk alapján szeretné módosítani.

A Teljesítmény és értékesítés oszlop megmutatja az egyes termékek látogatásainak számát és az elmúlt 30 nap konverzióit. Minden termék teljesítménycímkét kap. Minél több eladással rendelkezik a termék, és minél magasabb a konverziós arány, annál magasabb a teljesítménycímke szintje.

Az elmúlt 30 napban a legjobb teljesítményt nyújtó termékek mellett a Super Hot címke szerepel, majd a Hot vagy a Standard, míg a nem túl jó teljesítményű termékeken a Cold vagy a Super Cold címke jelenik meg.

A teljesítmény címke alatt, a Buy button pozícióról is talál információt.

Például, ha Ön az egyetlen eladó egy termék esetében, akkor a Buy button pozíciója 1/1 lesz. Ha más ajánlatok is elérhetőek, akkor az Ön Buy button pozíciója lehet 1,2,3 vagy más érték, attól függően, hogy hány ajánlat áll rendelkezésre az adott termékre.

Az ár oszlopban frissítheti a termékek eladási árát és a gyártó által ajánlott árat, ha azt az eMAG nem gyűjtötte be (és a termék jogosult kategóriába tartozik).

Az ár frissítése előtt ajánlott ellenőrizni az elmúlt 30 nap legalacsonyabb árát, amely csak akkor jelenik meg, ha az elmúlt 30 napban árváltozás történt. Ezen adatok alapján versenyképes árat állíthat be, amely növelheti a konverziók számát.

Az utolsó oszlopban információkat szerezhet a platform legjobb aktív eladási áráról, de részleteket is megtudhat az egyes termékek jutalékának értékéről. A Szerkesztés gomb lehetővé teszi, hogy gyorsan szerkessze az ajánlat további adatait.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt további információkat talál a vásárló számára elérhető egyéb fizetési módokkal kapcsolatban is.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE