Az „Értékesíts hazait az eMAG-on” program célja a Magyarországon élő magyar vállalkozók támogatása.

A program keretében az eMAG a magyar vállalkozóknak kínál lehetőséget arra, hogy olyan nagyobb vásárlói bázishoz jussanak el, akik kimondottan magyar termékeket keresnek, legyenek bárhol is az országban.

Segítjük vállalkozása fejlesztésében azáltal, hogy az Ön által gyártott és értékesített termékek az eMAG Marketplace felületen is közzétételre kerülnek.

Az „Értékesíts hazait az eMAG-on” programban való részvételével minden olyan előnyt élvezhet, amit más eMAG Marketplace partnereink is, vagyis az eMAG Marketplace csapata folyamatosan segíti munkáját, hogy a felület lehetőségeit mind teljesebben kiaknázhassa, és ami talán még fontosabb: termékeit egy tekintélyes méretű vásárlói bázishoz juttathatja el.

Az „Értékesíts hazait az eMAG-on” programban való részvétel feltételei

Magyarországon bejegyzett jogi személy, egyéni vagy családi vállalkozás, egyéni vállalkozó vagy magyar állampolgárságú természetes személy;

tevékenységét nem élelmiszeripari területen végzi és rendelkezik az általa előállított termék forgalmazásához szükséges tevékenységi körrel;

a programhoz való csatlakozást megelőző lezárt pénzügyi év nettó árbevétele nem haladta meg a 100.000.000 magyar forintot;

a termékek sorozatgyártásra alkalmasak (ez nagyobb, közepes és kisebb termelési ütemben egyaránt megfelelő, a kézműves előállítást is ideértve).

tevékenységét és termékei előállítását kizárólag Magyarország területén végzi.

Mit kell tenned

  • Töltse ki az űrlapot, és győződjön meg arról, hogy magyar gyártónak minősül
  • Küldje el nekünk azokat a dokumentumokat, amelyek igazolják, hogy Ön a termékek gyártója
  • Ellenőrizzük, hogy valóban jogosult a programban való részvételre
  • Kérjük, fogadja el a kiállított szerződést
  • Kérjük, töltse fel termékeit a felületre
  • A termékeket az oldalon „Rendelj hazait!” matricával emeljük ki

Fontos tudnivalók

Az „Értékesíts hazait az eMAG-on” programhoz csatlakozó eladók 50%-os jutalékkedvezménnyel értékesíthetik termékeiket, a nonprofit szervezetek pedig teljesen jutalékmentesen, azaz 0% jutalék alkalmazásával vehetnek részt a programban.

Annak érdekében, hogy a vásárlók egyértelműen azonosíthassák a programban résztvevő termékeket, azokat „Rendelj hazait” matricával jelöljük meg az eMAG webáruházban.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy az „Értékesíts hazait az eMAG-on” programban való részvételhez az összes fent részletezett feltételnek meg kell felelnie.

Ha a csatlakozást követően a programban való részvétel valamely feltétele már nem teljesülne, akkor 5 napon belül tájékoztatnia kell az eMAG Marketplace csapatot, arról, hogy valamely kritériumnak vállalkozása már nem tesz eleget. Ebben az esetben az eMAG felületén termékei „Rendelj hazait!” matricával való kiemelése automatikusan megszűnik, és a programra való jogosultság megszűnésének napjától kezdve új, az eMAG jutalékszabályzata szerinti jutalékszintek kerülnek beállításra.