Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan generáljuk a kampányspecifikus template fájlt?

()

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan generálhat le kampányspecifikus template fájlt az eMAG Marketplace platformról, amellyel gyorsan és egyszerűen tömegesen töltheti fel ajánlatait az adott kampányba az XLS importálásával.

Időnként az eMAG weboldalán vannak aktív kampányok, melyekhez ajánlatai feltöltésével csatlakozhat. Javasoljuk, hogy a legvonzóbb ajánlatokat töltse fel, hogy így profitálhasson a megnövekedett forgalomból, látogatottságból és konverzióból.

 

Ezt a fájl típust kétféleképpen hozhatja létre:

A Dashboard oldalon középen a KPI-toolbar virtuális asszisztens alatti részen láthatja, hogy melyek az Ön számára elérhető kampányok, amelyekben részt vehet ajánlataival.

Válassza ki kívánt kampányt és kattintson a Kampány javaslatok oszlopban lévő ikonra. Várja meg amíg a fájl betöltődik, ez eltarthat egy kis ideig, majd kattintson a gombra újra, töltse le a fájlt és mentse a gépére.

Miután kitöltötte megfelelően a kampányfájl, töltse fel azt az XLS importálása menüpontba.

A másik lehetőséghez kérjük lépjen a Dashboard oldalról az Promóciók – Kampányok menüpontba.

Egy új oldal nyílik meg, amely megmutatja az összes kampányt, amelyhez hozzáférhet. Olyan információkat talál itt, mint a kampány neve, a kampány időszak, a feltöltési és megtudhatja, hogy a kampányhoz szükséges-e külön készletet megadni, vagy sem.

Válassza ki kívánt kampányt és a kampány sorában kattintson a Műveletek oszlopban lévő ikonra. Várja meg amíg a fájl betöltődik, ez eltarthat egy kis ideig.

A fájl letöltéséhez nyomja meg ismét a kampányspecifikus template fájl gombot, és mentse el a számítógépére. A fájlban megjelenik az összes aktív ajánlata, amelyet feltölthet az adott kampányban.

Miután elmentette azokat a termékeket, amelyeket szeretne hozzáadni a kampányhoz, és kitöltötte a szükséges mezőket, mentse el a fájlt, majd töltse fel a platformra az .XLS importálásával.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy ezek a template fájlok minden kampányhoz egyedileg generálódnak a felületen, a fájlt nem használhatja újra más kampányokban.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE