Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan adhat szöveget a termékleíráshoz?

()

 

Ebben a bemutatóban megmutatjuk, hogyan adhat szöveget egy új vagy meglévő termék leírásához az eMAG Marketplace platformon, hogy az a lehető legvonzóbb legyen az vásárlók számára.

A termékleírásnál tudja legideálisabban bemutatni az Ön által értékesített terméket. Ehhez használhat szöveget, képeket, videókat a termékről vagy egyszerű HTML elemeket.

A leírás fő eleme a szöveg, amin keresztül fontos információkat közölhet a: tulajdonságok, funkciók, előnyök vagy a termék használatának módja.

Új termék feltöltésekor vagy a platformra már feltöltött termék szerkesztésekor kövesse az alábbiakat.

A termék leírásának szövegét a termék dokumentációjának Leírás részében töltheti ki. Ezen az oldalon találja az eszköztárat és a szövegszerkesztő területet.Írja be a szöveget a termékinformációkkal együtt – szerkesztheti itt is, vagy akár át is másolhatja egy word fájlból, ahol korábban elkészítette. Javasoljuk, hogy körülbelül 500 szavas leírást készítsen, amely a lehető legtöbb részletet tartalmazza a termékről.

A megadott szövegnek meg kell felelnie a dokumentáció egyéb részeiben szereplő információknak: név, képek vagy jellemzők; valamint pontos leírást kell adnia az adott termékről.Nem hivatkozhat más termékre vagy webhelyre, illetve nem illeszthet be e-mail címeket vagy céglogót.

Használja az eszköztáron található lehetőségeket. A Formátum gomb segítségével beállíthatja a szöveg méretét és alakját. Jelölje ki a szerkeszteni kívánt szöveget, és válasszon a rendelkezésre álló formázási lehetőségek közül. Ha a teljes szöveget szeretné látni, kattintson a Formátum gomb mellett található Teljes nézet gombra.

A középső sorban lévő gombokkal kiemelheti a szöveg bizonyos részeit: Félkövér (B), Dőlt (I), Aláhúzva (U) vagy Áthúzva (S).

A Formázás másolása gombbal az egyik terület formátumát alkalmazhatja egy másik szövegrészre.Ha vissza akar térni a korábbi formátumhoz, jelölje ki a kívánt szöveget, és nyomja meg a Formázás másolása gomb melletti Formázás eltávolítása gombot.

A szöveg pozícionálására is van lehetőség például: számozott lista, pontozott lista beillesztésének lehetősége, valamint a bekezdések első sorának behúzása.A közvetlenül a behúzás gombok után elhelyezett igazítási gombok segítségével a szöveget balra, középre, jobbra vagy sorkizártra mozgathatja.

A szöveget úgy rendezheti, hogy a középső sorban lévő Táblázat opcióval a létrehozott szöveget a táblázat celláiba osztja, vagy vízszintes vonallal választja el az információkat. Ehhez a Vízszintes vonal beillesztése gombot kell megnyomnia, a jobb oldali második gombot, speciális karakterek esetén pedig a Speciális karakterek beillesztése gombot – a középső sorban.

A felső sorban az Előnézet gomb megjeleníti a szöveget egy új oldalon, és megnézheti, hogyan fog megjelenni a leírása az oldalon. Ugyanaz a szerepe, mint a kék Előnézet gombnak.A Kivágás gombbal törölheti a kívánt szövegrészeket, a Másolás gombbal pedig bizonyos szavakat másolhat, és a Hozzáadás gombbal beillesztheti őket a szöveg egy másik részébe. A Sima szöveg hozzáadása és a Hozzáadás wordből gombokkal az Ön által előkészített szöveget illesztheti be.

A gombok: az előző és a következő állapot olyan gombok, amelyek a szöveget úgy jelenítik meg, ahogy az egy bizonyos változás előtt vagy után volt. Miután kitöltötte a leírást, kattintson a Mentés gombra. Az ellenőrzésre kerül, a platformra már feltöltött terméket pedig a dokumentációs osztály újra ellenőrzi. Ha megfelelt az eMAG dokumentációs szabványainak, akkor az új leírással együtt jelenik meg. Hibák esetén, a kerül, és a hibákat az elutasítás oka oszlopban fogja látni mellette.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE