Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan vásárolhat kreditet az eMAG Ads kampányához?

()

Az eMAG Ads szolgáltatással hatékonyabban tudja népszerűsíteni termékeit az eMAG Marketplace platformon.

A hirdetési kampányok az alábbiakban segíthetik:

– Márka vagy kategória népszerűsítése,

– Új termékek népszerűsítése, amivel növelheti láthatóságukat az oldalon.

– A legkelendőbb termékek népszerűsítése, hogy optimalizálja az egy eladásra jutó költséget (CPS), és a volumen növelésével kihasználja a méretgazdaságosság előnyeit.

 

Ahhoz, hogy eMAG Ads hirdetési kampányt hozzon létre, hirdetési kreditet kell vásárolnia:

 1. Lépjen be az eMAG Ads menüpontba, és keressen előre meghatározott értékekkel rendelkező gombokat, amelyekkel megvásárolhatja a hirdetési kreditet.
 2. Válassza ki a kredit összegét az előre meghatározott értékek közül: 5 000, 8 000, 20 000, 40 000, 80 000 HUF, és kattintson a Vásárlás gombra.
 3. A rendszer átirányítja Önt a PayU fizetési oldalára.
 4. Ha az előre meghatározott értékek bármelyikénél nagyobb összeget szeretne vásárolni, kattintson az Egyéb összeg gombra, és az újonnan megnyíló ablakban adja meg a megvásárolni kívánt értéket, amely 5 000 és 4 000 000 HUF között lehet.
 5. A sikeres fizetés után az eMAG Ads oldalra kerül átirányításra, és a jóváírás az Ön eladói fiókjában rendelkezésre álló eMAG Ads költségvetéséhez kerül hozzárendelésre.

FIGYELEM: A megrendelés leadását követően az eMAG Marketplace platform automatikusan azonosítja az Ön eladói számláját, és hozzárendeli a vásárolt összeget, amelyből a számlázott szolgáltatásra vonatkozó áfakulcsnak megfelelő érték levonásra kerül az alábbiak szerint:

 • Ha Ön magyar adóügyi illetőségű (állandó székhelyű) eladó: a magyarországi általános ÁFA-kulcs alkalmazandó.
 • Ha Ön az EU-ban érvényes adószámmal rendelkező adóügyi illetőséggel (állandó telephellyel) rendelkező eladó: a szolgáltatás ÁFA mentes.
 • Ha Ön az EU-ban adóügyi illetőséggel (állandó telephellyel) rendelkező eladó, érvénytelen EU-s adószámmal: a kedvezményezett adóügyi illetősége szerinti ország normál ÁFA kulcsa alkalmazandó.

 

Megjegyzés:

 • Az eMAG Ads kredit vásárlásakor használt e-mail címnek meg kell egyeznie azzal az e-mail címmel, amellyel bejelentkezik a platformra. Ha más e-mail címet használ, még akkor is, ha az a “Kapcsolatok” részben szerepel, a jóváírás nem fog megtörténni. A megrendelt kredit kizárólag online kártyával fizethető ki.*
 • Egy számla kerül kiállításra, amelyet a Pénzügyi kérdések menüpontban talál, és amely igazolja a hitel* megvásárlását.
 • Csak akkor vásárolhat előre kreditet a hirdetési kampányokhoz, ha a fiókja állapota: Zöld, Kék, Sárga, Piros vagy Pink. Ellenkező esetben a kreditvásárlás sikertelen lesz.
 • A kreditet a megszerzésétől számított 1 évig használhatja fel hirdetési kampányaihoz.
 • Az érvényességi időn belül nem fel nem használt kredit visszafizetésre kerül, és jogosult a kredit lejáratának napján esedékes követeléseket ezzel a megmaradt kerettel fedezni.
 • Az esedékes követelések fedezetéből származó visszatérítendő összeg az első Fizetési Napon kerül visszafizetésre, az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően.
 • Javasoljuk, hogy a legjobb ajánlatokat népszerűsítse, hogy minél több látogatót vonzzon, és biztosítsa, hogy a vásárlók minden szükséges információt megtalálhassanak. Itt láthatja, hogy hogyan hozhat létre egy eMAG hirdetési kampányt.
 • Naponta ellenőrizze, hogy a megadott összeg elegendő-e, vagy szükséges-e további kreditet hozzáadni ahhoz a termékhez, amelynek a költségvetése kimerülőben van. Az eMAG Ads keret bármikor feltölthető, a korábbi lehetőségek valamelyikével.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE