Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A Black Friday 2023 kampány részvételi feltételei

()

A sikeres Black Friday kampány alapos tervezést is jelent, hogy ellenállhatatlan kedvezményt tudj kínálni, és hogy biztosítani tudd a szükséges készleteket és a logisztikai folyamatokat a legnagyobb forgalmú napon a megrendelések mennyiségéhez igazodva.

Mivel mind a vásárlók, mind a kereskedők számára rendkívül fontos kampányról van szó, szeretnénk előre megosztani veled, hogy milyen feltételekkel és milyen jutalékkedvezményt kaphatsz a kampányhoz való hozzáféréshez. Kövesd figyelemmel az eMAG Academy többi cikkét, hogy megismerd a Landing oldalon a hozzáférési feltételeket és a rendelkezésedre álló eszközöket.

BLACK FRIDAY 2023 RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

A Black Friday az év legtöbb kedvezményt nyújtó napja, de fontos, hogy ezek jelentősek legyenek, hogy megfeleljenek a fogyasztói elvárásoknak, és hogy minél több megrendelésre legyen esély. Íme, azok a minimális feltételek, amelyeknek meg kell teljesülnie ahhoz, hogy megkapd a Black Friday címkét:

  1. Legalább 5%-os kedvezmény az elmúlt 30 nap legalacsonyabb árához képest, függetlenül a termék teljesítményétől, és legalább 400 HUF értékű kedvezmény.

Példa: Egy olyan termék esetében, amelynek CMMP értéke 4000 HUF, az 5%-os kedvezmény 200 HUF-t jelentene, és a termék nem jogosult a kampányra, mivel nem felel meg az abszolút értékben meghatározott minimális kedvezményküszöbnek, azaz 400 HUF-nak. Egy 12000 HUF CMMP-vel rendelkező termék 5%-os kedvezményt kaphat, ami 600 HUF-t jelent, és így részt vehet a termék a kampányban.

  1. A CMMP 30-hoz képest 5%-nál kisebb százalékos árengedmény csak akkor fogadható el, ha az abszolút értékben kifejezett árengedmény nagyobb, mint 4000 HUF.

Példa: Egy olyan termék esetében, amelynek CMMP-je 400.000 HUF, az 5%-os kedvezmény 20.000 HUF-t jelentene, de legalább 4000 HUF (azaz a CMMP 1%-a) abszolút értékű kedvezménnyel már részt vehetsz a termék a kampányban.

  1. A kampányban regisztrált ajánlatoknak <kell rendelkezniük.
  2. A raktáron lévő termékek minimális darabszáma 1 db.

A Black Friday kampány már létre lett hozva a fiókjában, és itt töltheti fel az ajánlatokat.

Lenyűgöző eladásokat kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE