Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Milyen nálunk egy Black Friday partnerként?

()

Ebben az anyagunkban bemutatjuk, hogyan kell felkészülni egy sikeres Black Friday kampányra.

Az év legnagyobb e-kereskedelmi eseményére már az őszi szezon elején elkezdődik a felkészülés, azért, hogy a nagy nap, a lehető legsikeresebb legyen.

Hoztunk néhány tippet, amivel megkezdheti a sikeres felkészülést a Black Friday kampányra:

  • Készüljön megfelelő mennyiségű készlettel, amelyet a Saját ajánlataim – Készletek menüpontban ellenőrizhet. Javasoljuk, hogy előre egyeztessen a beszállítóival a készletekkel kapcsolatban, elkerülve azok gyors kifogyását. Tartsa szem előtt, hogy a szokásos forgalom háromszorosára is számíthat ezen a napon.
  • A Black Friday napján a vásárlók arra számítanak, hogy az év legjobb árait találják az eMAG weboldalán, ezért fontos, hogy egyeztessen beszállítóival, hogy a lehető legjobb áron szerezhesse be a kívánt termékmennyiséget.

Foglaljon időben kapacitásokat a futárszolgálatoknál!

  • Készüljön a megnövekedett megrendelésszám és logisztikai terhelés kezeléséhez szükséges emberi erőforrással. Biztosnak kell lennie abban, hogy csapata képes megbirkózni a beérkező rendelések nagyobb mennyiségével. Ezeket a lehető leghamarabb fel kell dolgozni, elő kell készíteni és át kell adni a futárszolgálatnak, hogy a szállítási időn belül kiszállításra kerüljön.
  • A saját rendszerfejlesztések és ezek tesztelései érjenek véget a kampány kezdete előtt néhány nappal.
  • Keltse fel a vásárlók érdeklődését, már a Black Friday előtt.Használhatja az eMAG Ads funkciót, vagy promóciós ajánlatokat hozhat létre, hogy termékei jobb helyre kerüljenek a felületen listázott termékek között. Tapasztalataink szerint a vásárlók nem csak a Black Friday kampányoldalát látogatják, hanem az oldal egyéb ajánlatai között is szívesen böngésznek ilyenkor, a Black Friday címkével ellátott termékek után kutatva.

A felkészülési időszakban termékszintű javaslatokat küldünk, mivel szeretnénk segíteni a legjobb termékek kiválasztásában. Elküldjük Önnek a termékei értékesítési potenciálja és historikus adatai alapján összeállított javasolt termékek listáját, hogy egyszerűbben azonosíthassa azokat a termékeket, amelyekkel mindenképp érdemes részt vennie a kampányban.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE