Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan működik az új csomagautomatás szállítási és visszaszállítási folyamat?

()

Ebből a bemutatóból megtudhatja, hogyan működik az új csomagautomatás szállítási és visszaszállítási folyamat.

Hogyan működik az új csomagautomatás kiszállítási/visszaszállítási folyamat?

  • Az eMAG szállítási szolgáltatást és csomagautomatákba történő visszaküldést biztosít azon ügyfelek számára, akik ezt a szállítási módot választják. Az Ön számára a lockerekbe, azaz csomagautomatákba történő kézbesítés folyamata egyszerűsödik:
  • A platformon automatikusan létrejön egy csomagautomatás kiküldésre szánt futárfiók – az eMAG Futár automatikusan aktiválódik a platformon minden olyan eladó számára, akinek legalább egy csomagautomatás kiszállításra alkalmas terméke van.

  • Amikor Ön csomagautomatás kiszállítással rendelkező megrendelést kap, csak az eMAG Futár fiókjával tud AWB-t kiállítani. Nem lesz más futárfiók a csomagautomatás kiszállításhoz.
  • Az eMAG futárt küld a csomagért az Ön által a platformon rögzített csomagfelvételi címére, és innentől kezdve a teljes szállítási folyamatot az eMAG fogja kezelni.
  • Visszaküldés esetén a futár visszaszállítja a csomagját a lockerből.
  • A szállítási díjat csak a házhozszállításnál tudja majd beállítani, mivel a csomagautomatás kiszállítási szolgáltatást az eMAG fogja kezelni. Így a csomagautomatába történő kiszállítás költsége nem számít bele a jutalékérték megállapításához szükséges forgalom kiszámításába.

 

Miért jó Önnek, hogy az eMAG felel a termékeinek a csomagautomatákba történő szállításáért?

Mivel mi gondoskodunk az egész folyamatról, Önnek nem kell szállítási díjat megállapítania a csomagautomatákba történő szállításra, továbbá a szállítás után semmit se kell fizetnie a futárnak vagy az eMAG-nak. Önnek csak annyit kell tennie, hogy kiadja az AWB-t, előkészíti a csomagot és átadja azt az eMAG által küldött futárnak. Visszaküldött termékek esetén az eMAG gondoskodik a díjak beállításáról és a futárnak történő kifizetésről is, így az Ön számára ez nem jár költséggel. Mivel ezt a folyamatot mi koordináljuk, Önnek nem kell többé futárszerződést kötnie a csomagautomatába történő szállításhoz.

Figyelem! Ezért a szolgáltatásért nem kell külön díjat fizetni. Önnek csak annyi a dolga, hogy időben leadja a csomagokat az eMAG által kijelölt futárnak.

 

Hogyan kell AWB-t kiállítani a szekrénybe szállított termékekhez?

Az AWB kiállítása az eddigi folyamathoz hasonlóan a platformról. Az eMAG Futárfiók automatikusan létrejön a platformon a csomagautomatás kiszállításhoz.

Lépjen a Rendelések részbe, és azonosítsa azt a megrendelést, amelyhez AWB-t készít. Kattintson a Műveletek oszlopban a Szerkesztés gombra, és ellenőrizze, hogy az AWB generálásához az ügyféladatok helyesen vannak-e kitöltve. Kattintson az AWB generálása gombra, és válassza ki az eMAG Futárfiókot a termékek szekrényekbe történő kiszállításához.

Itt láthatja, hogyan hozhat létre AWB-t az eMAG Marketplace-en.

 

Kinek kedvez az eMAG által kezelt csomagautomatás kiszállítás?

A csomagautomatás kiszállítás az eMAG által minden ügyfél számára kedvező szolgáltatás.

 

Hogyan számlázza ki a szállítási szolgáltatást az ügyfeleknek?

A továbbiakban nem kell kiszámláznia ezt a szolgáltatást a csomagautomatás kiszállításhoz. A számla, amelyet az ügyfeleknek állít ki, csak az eladott termékekről szól majd. Az eMAG kezeli a csomagautomatákba történő szállításhoz kapcsolódó díjat. A házhozszállítási díjakat a korábbi folyamatnak megfelelően számlázza ki.

Az admin felületen az eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE