Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A fordítandó termékeket tartalmazó fájl letöltése

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan töltheti le azt a lefordított termékeket tartalmazó fájlt, amit a termékek közzétételéhez feltölthet az eMAG Marketplace Románia felületére.

Most kollégáink segítik a nemzetközi piacra szánt termékeinek román nyelvű fordításának elkészítésében.

Miután elfogadta az Általános Értékesítési Feltételeket a felületen a román platformon keresztüli értékesítés megkezdéséhez, a Dashboard-on 5 tab jelenik meg, melyek segítségével nyomon követheti az integrációs folyamat egyes lépéseit.

Fontos, hogy ellenőrizze a nemzetközi értékesítésre alkalmas termékeket, amelyeket a platform fordításra ajánl. Válassza ki azokat a termékeket, melyeket fordításra szeretne kijelölni, a Saját ajánlataim – Általános információ menüpontból, a Fordítási kérelem gombot használva, és küldje őket validálásra. Az ezt követő lépés az, hogy kollégáink minden egyes elküldött termék dokumentációjának fordításáról gondoskodnak, melyet kollégáink jóváhagynak.

A román nyelvre lefordítandó összes terméket tartalmazó fájl létrehozásához lépjen a Dashboard-ról a Termékek menü Termékkategóriák almenüjébe. Az újonnan megnyitott oldalon megjelenik az összes kategória, amelyhez rendelkezik hozzáféréssel, és láthatja, hogy mely kategóriában vannak már elérhető termékei. Kattintson a Határon túli értékesítés fülre, ha csak a nemzetközi értékesítéshez rendelkezésre álló fájlokat szeretné látni.

Jelölje be azokat a termékkategóriákat, amelyek dokumentációját fordításra kívánja küldeni. Azon kategóriák mellett, amelyekben a termékekhez már érhető el fordítás, az Ajánlat közzététele RO gomb narancssárgára vált. Kattintson erre a gombra, és várjon néhány másodpercet. A fájl létrehozása után kattintson ismét az Ajánlat közzététele RO gombra, és mentse el a fájlt a számítógépére.

Az új termékfordítási fájlt a teljes termékportfóliójához is letöltheti.

A fájl segítségével gyorsan feltöltheti ajánlatait az eMAG Marketplace Románia felületére.

 

A termékek feltöltésével és a határon túli értékesítést támogató programunkkal kapcsolatban további információkat talál az eMAG Academy felületen.

További jó munkát!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE