Vegyen részt az eMAG kampányokban és generáljon több értékesítést termékeihez.

Mik azok az eMAG kampányok?

Időről időre számos olyan vásárlási eseményt szervezünk, amelyek a konkrét termékkategóriákra vagy kedvezménytípusokra összpontosítanak. Arra bíztatunk téged, hogy töltsd fel különleges ajánlataidat a platformra, és élvezd az eMAG ernyő-kampányok által biztosított láthatóságot.

Még nem vagy eladó?

Az eMAG kampányok előnyei:

Láthatóság:

Láthatóság:

Mivel a vásárlók aktívan keresik a kedvezményeket, a termékei széles közönség számára láthatóak lesznek, ha részt vesznek az eMAG kampányokban. Emellett a kampányok erős népszerűsítésben részesülnek mind offline, mind online.

Növekvő profit

Növekvő profit

A résztvevő eladók 70%-a 40%-os forgalomnövekedést tapasztal. Ráadásul az eMAG segít az eladóknak a költségek kezelésében a teljesítmény alapú jutalékkedvezményekkel Romániában, Magyarországon és Bulgáriában.

 

Tervezhetőség:

Tervezhetőség:

Előzetesen hozzáférhetsz az eMAG kampány naptáraihoz, ami lehetővé teszi, hogy előre elkészítsed ajánlataidat a kampányokban való részvételhez.

Vagy eladó vagy?

Még nem vagy eladó?

Az eMAG kampányokhoz való jogosultság feltételei:

  • Az javasolt termékek értékének alacsonyabbnak kell lennie, mint a megelőző 30 nap legalacsonyabb ára, függetlenül a Marketplace-n nyújtott teljesítményüktől.
  • A kampányban szereplő ajánlatoknak legalább 30 nappal a kampány kezdete előtt aktívnak kell lenniük.
  • A jogosult termékek csak akkor kapják meg a kampány címkéjét, ha azok rendelkeznek a fő ajánlattal.
  • A termékeknek rendelkezniük kell egy adóazonosítóval, amit az Európai Unió Adóhatóságai bocsátanak ki.

Vagy eladó vagy?

Még nem vagy eladó?

Hogyan tudhatok meg többet az eMAG kampányokról?

Lépj be az eMAG Academy oldalra és ellenőrizd az összes információt a kampányokról.

Kövesd a havi hírlevelet, ahol megosztjuk veled a Kampány Naptárat. Így előre tudhatod, hogy mi lesz a következő hónap kampánya, és előre felkészítheted ajánlataidat.

Vagy eladó vagy?

Még nem vagy eladó?

FAQ eMAG Kampányok

        Minden hónapban küldünk egy kifejezetten az eMAG kampány naptárról szóló hírlevelet, ahol megtalálod a jogosultsági feltételeket, vagy követheted az egyes kampányokra vonatkozó hírleveleket. Továbbá az eMAG Marketplace platformon a Dashboard vagy a Promóció menü – Kampányok részben az összes aktív kampányt megtalálhatod, ahol ajánlataidat fel is tudod tölteni. Tudj meg többet az eMAG kampány naptárról itt.

A minimális kedvezmények a kampány típusától függőenváltoznak.

A Promóció – Kampányok – Műveletek részben le tudsz tölteni egy fájlt, amely tartalmazza a kampányhoz jogosult termékeket.

Meg kell adnod egy promóciós árat és fel kell töltened a fájlt az XLS importálás menüpont ban.

Miután feltöltötted a fájlt az XLS importálás segítségével a platformra, két lehetőséged van:

  • A Promóció – Kampányok menüben kiválaszthatod a kívánt kampányt, és a Jóváhagyott Ajánlatok vagy Elutasított Ajánlatok részben letöltheted az előbbiek szerint a termékeket
  • Ha az XLS importálást használtad, az importálás állapotát és a termék állapotát az feltöltött fájl mellett találod.

Ha bizonyos termékeket szeretnél eltávolítani egy kampányból, üzenetet kell küldened nekünk az Üzenetközponton keresztül a Kampányok témát kiválasztva, egy listával, amely tartalmazza a kampány azonosítóját, PNK-ját és a termékazonosítókat, amelyeket szeretnél eltávolítani. Amennyiben az összes terméket szeretnéd eltávolítani a kampányból, csak küldd el nekünk az eredetileg feltöltött kampányjavaslatok fájlt az Üzenetközponton keresztül, vagy az Általános Kampányok menü – Kampány Információ kiválasztásával.

Tudj meg többet az eMAG kampányokról az eMAG Academy oldalon.

A kampány Landing oldal feltételei

Közeledik az év legnagyobb forgalmú napja. Célszerű időben elkezdeni az előkészületeket, ezért szeretnénk bemutatni a fontosabb információkat az idei Black Friday kampánnyal kapcsolatban. A Black