Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan hozzon létre Ajándék promóciós fájlt?

()

Ebben a tájékoztatóban megmutatjuk, hogyan generálhat Ajándék promóciós fájlt az eMAG Marketplace platformról.

Az Ajándék promóció egy olyan promóciós csomagtípus, amely egyetlen fő termékből és legfeljebb 4 melléktermékből áll. Az ilyen típusú promóció esetében a melléktermékekre 100%-os kedvezményt alkalmazunk.

Ennek a fájltípusnak a létrehozásához lépjen be a Dashboardon a Termékek – Termék kategóriák menüpontba. Egy új oldal fog megnyílni, amelyen az összes Ön által hozzáférhető kategória látható.

Kattintson a szűrőterület felett található, “Hirdetések, termékpromóciók és kampányok” fülre, az ajánlatok promóciójához rendelkezésre álló fájltípusok megjelenítéséhez.

Válassza ki az Önt érdeklő termékkategóriát, majd válassza ki azokat a termékeket, amelyekhez promóciós csomagokat, például Ajándék promóciókat szeretne létrehozni, és kattintson az „Ajándék” gombra. Várjon néhány másodpercet a kívánt fájl létrehozásához.

A fájl létrehozása után nyomja meg ismét az „Ajándék” gombot, és mentse a fájlt a számítógépére. A fájlban az Ön által kiválasztott kategóriában az összes olyan aktív termék megjelenik, amelyek elérhetőek a promóciós csomagokhoz.

Miután csak azokat a termékeket mentette el, amelyekhez promóciós csomagokat szeretne létrehozni, és kitöltötte a szükséges mezőket, mentse el a fájlt, és töltse fel a platformra .XLS importálással.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE