Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Template fájlok más pénznemben

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan tud letölteni olyan template fájlokat, amelyekben könnyedén frissítheti az eMAG Markatplace platformon elérhető árait, saját valutája szerint egy magyar nyelvű kitöltősablon segítségével.

Ezekkel a fájlokkal, optimalizálhatja a fordítás folyamatát a többi ország platformján, illetve frissítheti az árait a saját vagy egy másik, a sablonban kiválasztott pénznemben, amit a rendszer automatikusan átszámol a piacon érvényes pénznemre a napi árfolyam szerint.

Lépjen be a „Termékek” – „Termék kategóriák” menüpontba a Dashboard-on. Az újonnan megnyíló oldalon elérhető az összes olyan termékkategória, amelyben elfogadott termékdokumentációval rendelkező terméke szerepel. Automatikusan ki van választva a Template in other currency opció. Ezzel a lehetőséggel, egy új Pénznem oszlop jelenik meg, amikor letölti a Termékek közzététele, Az ajánlatok hozzáadása vagy az Ajánlatok frissítése fájlt.

A Pénznem oszlopban, alapértelmezettként az a platfrom pénzneme jelenik meg, amelyiken legenerálták a fájlt, esetünkben HUF. Az alapértelmezett listából más pénznemet is választhat, ha a fiókjában engedélyezve van az Árak más pénznemben opció. Amennyiben szeretnék aktiválni ezt a lehetőséget, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az „Üzenetközpont” menüponton keresztül.

  • Ha a fájlban kiválasztott pénznem megegyezik a platform helyi pénznemével, akkor az árak a helyi pénznem szerint kerülnek elmentésre.
  • Ha a kiválasztott pénznem nem egyezik, a platform helyi pénznemével, akkor az árak más pénznemben kerülnek elmentésre az árfolyamban, de csak abban az esetben, ha az Üzenetközponton keresztül bekapcsolták Önnek az Árak más pénznemben funkciót.

Ezzel a valutaváltási lehetőséggel gyorsan frissítheti termékeinek árát a román vagy bolgár platformon közvetlenül a helyi platformról (HU) letöltött fájl segítségével, az Other Currency lehetőség segítségével.

Ahhoz, hogy a termékek árát mindkét platformon módosítani lehessen, nagyon fontos, hogy a termék azonosítója azonos legyen a több platformon közzétett termék esetében. Ha a termék, amelynek ármódosítását kéri, nem rendelkezik azonos termékazonosítóval minden platformon, akkor a helyi platformról generált fájlok egyikének használatakor az ár nem fog megváltozni.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE