Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Termék kategóriák – Hirdetések, termékpromóciók és kampányok

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan töltheti le az eMAG Ads hirdetésekhez, termékpromóciókhoz és kampányok létrehozásához szükséges .XLS fájlokat.

Az XLS fájlok segítségével gyorsan feltölthet nagy mennyiségű terméket az eMAG Marketplace platformon elérhető kampányokba, személyre szabott promóciókba és az eMAG Ads hirdetései közé is.

Lépjen be a Termékek menüTermék kategóriák menüpontba. Ezen a felületen megjelenik az összes kategória, amelyhez hozzáférhet, valamint a közzétett termékek, amelyek az akció típusától függően 5 fő részre vannak osztva:

 • Termék tartalom – – 6 lehetőség van a fájltípusok szűrésére: Minden .XLS sablon, Piszkozat mentése, Értékesítés kezdése, Tartalom minőségének javítása, Termék javítása vagy Termékvariációk.
 • Készlet és ár – 6 lehetőség van a fájltípusok szűrésére: Minden .XLS sablon, Készlet, Ár, Ajánlatok frissítése, EOL, Blokkolva.
 • Ajánlatok kezelése – szűrheti az eredményeket Minden .XLS sablon, Ajánlatok hozzáadása, Mennyiségi adatok, EOL vagy Blokkolva fájlok szerint.
 • Hirdetések, termékpromóciók és kampányok – gyorsan megjelenít Minden .XLS sablon-t ezen az fülön, illetve azokat, amelyeket kifejezetten az Ads, Kampányok, Promóciós csomag, EOL vagy Blokkolva kampányok számára hoztak létre.
 • Határon túli értékesítés szűri a fájltípusokat a Minden .XLS sablon, Fordítások, EOL vagy Blokkolva fájl alapján.

A Hirdetések, termékpromóciók és kampányok lapon csak az ajánlatok feltöltéséhez szükséges fájltípusok jelennek meg.

A szűrőfelület segítségével csak a szükséges kategóriák jelennek meg, illetve gyorsan megtekinthető az eMAG Marketplacen elérhető összes kategória, amelyekhez hozzáférést kérhető. Ezt úgy teheti meg, hogy a Elfogadott termékek mezőben a Összes opciót választja, és ugyanezt választja a Kategória hozzáférés mezőben is.

A Keresés gomb megnyomása után az összes kategória megjelenik.

A szűrőterület alatt további 6 fül található, amelyek lehetővé teszik a fájltípusok megjelenítését a következők függvényében:

 • Minden .XLS sablon – megjeleníti az összes fájltípust, amely a Hirdetések, termékpromóciók és kampányok területéhez tartozik.
 • Ads – csak a hirdetési kampányokhoz szükséges fájlokat jeleníti meg.
 • Kampányok – Csak az eMAG Marketplace aktív kampányaihoz szükséges fájltípusokat jeleníti meg.
 • Promóciós csomag – gyorsan kiszűri azokat a fájlokat, amelyekkel promóciós csomagokat lehet beállítani minden egyes aktív termékhez a portfóliójában, mint például a Bundle, Bundle first, Ajándék vagy Promóciós csomag.
 • EOL – csak a kifutó termékek újraaktiválásához szükséges fájlokat jeleníti meg.
 • Blokkova – csak az eMAG Marketplace platformon technikai okokból blokkolt termékeket tartalmazó fájlt generálja.

Miután alkalmazta a kívánt szűrőket, láthatja az összes kategóriáját, illetve azokat, amelyekhez még nincs hozzáférése. Ha csak az alkategóriák szintjén szeretne látni, kattintson az Visszatartás/Kibővítés gombra.

A kategóriák listájában több oszlopban lehet látni részleteket a termékkategóriákról, az egyes státuszokban lévő termékek számáról és a letölthető fájlok típusairól. A Kategória oszlopban az összes kategória és a hozzá rendelt alkategóriák jelennek meg.

 Az egyes kategóriákhoz rendelt azonosító a második oszlopban található. A kategóriák szűréséhez használhatja az egyedi azonosítót.

– A Hirdetési ajánlatok oszlopban a hirdetési kampányban javasolt ajánlatok száma jelenik meg.

– A Kampány javaslatok oszlop azon ajánlatok számát mutatja, amelyekhez a kampány javaslatajánlással rendelkezik.

– Az EOL oszlop azon termékek számát mutatja, amelyek End of Life státuszt kaptak, és amelyeket újra aktiválhat a platformon.

– A Blokkolva oszlopban ellenőrizheti, hogy az egyes kategóriákban hány termék van blokkolva, kivéve azokat, amelyek EOL státuszban vannak.

A Fájl típusok oszlopból gyorsan generálja a következő fájltípusokat az egyes kategóriákhoz:

– Hirdetési javaslatok

– Kampány javaslatok

– Bundle

– Bundle first

– Ajándék

– Promóciós csomag

 A jobb oldalon, a kategóriák listája fölött található gombok segítségével kategóriától függetlenül gyorsan letöltheti a Hirdetési javaslatok, Kampányok javaslatok .XLS fájlját. Miután létrehozta és kitöltötte az .XLS fájlt, kattintson a Tovább a termékfeltöltéshez gombra, és átirányítjuk az .XLS importálás felületre, ahol feltöltheti az .XLS fájlokat.     A kívánt fájlt a Fájl feltöltése gomb segítségével is feltöltheti.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE