Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A szállítási díj és az ingyenes küszöb beállítása

()

Ebben a tájékoztatóban bemutatjuk, hogyan állíthatja be a szállítási díjat és az ingyenes szállítási küszöbértéket az eMAG Marketplace-en értékesített termékeihez.

 

Amikor kitölti az eMAG eladói regisztrációs űrlapot, az ötödik lépésben – Működési információk – szükséges kitölteni a szállítási díjat, amelyet a későbbiekben alkalmazni fog.

Ezt az értéket később módosíthatja kollégáink segítségével. Ők a szállítási díjat az Ön kívánsága szerint fogják beállítani, az Ön által a csomagok kézbesítésére választott futárcéggel kötött szerződésben rögzített szállítási feltételek áttekintésével.

Ön is megváltoztathatja a beállított szállítási díj összegét, de csak az eredetinél alacsonyabb összeggel. Ha a beállított összegnél nagyobb mértékben szeretné módosítani a szállítási díjat, akkor kérje kollégáink segítségét az üzenetközponton keresztül.

A Logisztika – Szállítási díj menüpontban megtekintheti beállított szállítási díjait és kivételszabályait.

Kattintson a kivételszabály hozzáadása gombra és töltse ki a megadott mezőket ügyelve arra, hogy a narancssárga csillaggal jelölt adatok megadása kötelező!

 

A felugró ablakban a következő információkat kell megadnia:

  • Kezdő dátum: – adja meg azt a dátumot, amelytől kezdve alkalmazza a kivételszabályt
  • Rendszer: Itt kiválaszthatja a szállítási díj típusát, ami lehet rendelési értéken alapuló szállítási költség, rögzített értékű szállítási költség vagy ingyenes szállítás
  • Termék: adja meg a termék azonosítóját, PNK-ját vagy termékkódját, ha a szabályt csak egy adott termékre szeretné alkalmazni
  • Érték: itt adja meg a szállítási díj összegét, amely a fent kiválasztott kategóriára vagy termékre vonatkozik
  • Záró dátum: annak az időszaknak a végét jelöli, amelyre a beállított kivételszabály vonatkozik
  • Kategória: adja meg, vagy válassza ki azon termékek kategóriáját és alkategóriáját, amelyekre a szállítási díj kivételszabályt beállította
  • Szállítási mód: Itt csak a házhozszállítást választhatja, ugyanis az easyboxos rendelések szállítási díját a vásárlók fizetik meg az eMAG felé
  • Küszöb: adja meg azt az összeget, amelytől kezdődően az ingyenes szállítás érvényes

 

Attól függően, hogy milyen rendszert állít be a kivételszabályhoz, bizonyos mezők megjelenhetnek pluszba, vagy eltűnhetnek.

A rögzített értékű szállítási költség, azt jelenti, hogy a megrendelés értékétől függetlenül a vásárló az Érték mezőben beállított szállítási díjat fizeti. Ebben az esetben az Ingyenes szállítási küszöb mező automatikusan eltűnik.

Ha az Ingyenes szállítás választja, az Érték és a küszöbérték mezők már nem jelennek meg, mivel ez azt jelenti, hogy a szállítási költséget Ön viseli.

Miután kitöltötte az űrlap összes mezőjét, kattintson a Mentés gombra. A kivételi szabály automatikusan regisztrálásra kerül, és megjelenik a Szállítási díjak listájában.

A szállítási díj összege minden egyes megrendelt termék esetében megjelenik a vásárló számára a kosárban a megrendelés leadása előtt, és hozzáadódik a termék árához.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE