Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan töröljön egy rendeléshez feltöltött számlát?

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan tud törölni egy rendeléshez csatolt számlát. Vannak olyan esetek, amikor rossz számlát tölt fel, vagy változtatni kell a számla adataiban.

Fontos, hogy csatoljon számlát az összes eMAG Marketplace-en beérkezett rendeléshez azért, hogy a Számlafeltöltési arány mutató ne befolyásolja fiókja Account Health állapotát.

Ez a mutató a felületre feltöltött számlával ellátott véglegesített rendelések arányát mutatja az összes véglegesített rendeléshez képest. Fontos, hogy a Számlafeltöltési arány optimális értékeken belül maradjon, hogy ne befolyásolja negatívan fiókja Account Health státuszát, ami akár fiókja ideiglenes felfüggesztéséhez is vezethet.

Egy már csatolt számla törléséhez lépjen a Dashboard-Rendelések menüpontba. A rendelések listája felett elérhető lapfülek segítségével kiszűrheti a véglegesített rendeléseket, ahol a feltöltött számlákat találja.

Miután azonosította a szerkeszteni kívánt rendeléseket, kattintson a Műveletek oszlopban található Szerkesztés gombra.

Az újonnan megnyíló oldalon a rendelés részleteit láthatja. A csatolmány szakaszban az összes feltöltött dokumentum (számla, használati útmutató) megtalálható. Válassza ki a számlát és kattintson a mellette lévő törlés gombra.

Megnyílik egy ablak, ahol meg kell erősítenie, hogy beleegyezik a számla törlésébe. Kattintson a törlés gombra és a számla eltűnik a kiválasztott rendelésből, valamint az ügyfél eMAG felhasználói fiókjából is.

Az új számlát egyszerűen csatolhatja a Számla feltöltése gombra kattintva.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE