Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Ajánlat frissítése template fájl letöltése

()

Ebben az útmutatóban áttekintjük, hogyan tudja letölteni az ajánlat frissítése fájlt az eMAG Marketplace felületen .xls fájl generálásával.

Az ajánlat frissítése fájl nagy mennyiségű termékajánlat gyors tömeges frissítését teszi lehetővé. Ezzel a fájllal a termékek árát és készletét frissítheti – összekötött termékek esetén is. Összekötött ajánlatoknál csak az árat, készletet és a garancia időtartamát lehet módosítani, amennyiben szükséges.

Az ajánlat frissítése fájl generálásához lépjen a Termékek – Termékkategóriák menübe. Ezen az oldalon az összes kategória megjelenik, amihez hozzáférése van.

A Fájl típusoknál több fájl típus is elérhető, az ajánlatok eMAG Marketplace felületen való közzétételére és frissítésére. Válassza ki a kategóriát, ahová a frissítendő ajánlatok tartoznak, majd kattintson az Ajánlatfrissítési fájl generálása gombra. Várjon néhány másodpercet, amíg a rendszer legenerálja a fájlt.

A fájl letöltéséhez ismét nyomja meg ugyanezt a gombot, majd nyissa meg a számítógépére mentett .XLS fájlt.

További információkat a fájl kitöltésével kapcsolatban a letöltött fájlban, az útmutató és az adatok fülön talál.

A fájl szerkesztésekor nagyon fontos, hogy csak azokat a termékeket hagyja a táblázatban, melyek készleteit, árait módosítani szeretné. Miután ezeknél módosította az adatokat, és végzett a fájl kitöltésével, mentse el azt.

Az így elkészült fájl feltöltéséhez lépjen az Excel importálása menüpontba, kattintson az XLS upload gombra, majd töltse fel a dokumentumot.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt az ajánlatok frissítésével kapcsolatban is további információkat osztunk meg.

Sikeres értékesítést!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE