Felhasználói fiókom – Jogosultságok

()

Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan az eMAG Marketplace fiókjához hogyan tud új felhasználót hozzáadni, és hogyan tudja beállítani a jogosultságokat.

Ehhez a Felhasználói fiókomon belül válassza a Profil menüpontot, itt pedig lépjen a Jogosultságok fülre.

Itt, a Jogosultságok menüpontban megtalálja azoknak a felhasználóknak a listáját, akiknek már van hozzáférésük a felülethez.

A lista tartalmazza a felhasználók nevét, email címét, és a Roles mezőben az egyes felhasználókhoz adott jogosultságokat. Itt alap esetben az szerepel, hogy “Seller“, valamint az, hogy “Hungay“. Ez azt jelenti, hoyg eladóként van hozzáférése a magyar felülethez.

Az oldal tetején elérhető szűrőfeltételeknél a fiókjához rendelt felhasználók között szűrhet email cím szerint vagy aszerint, hogy a felhasználó státusza aktív vagy inaktív.

Ha az eMAG Marketplace felület kezeléséért több kolléga is felelős, akkor külön jogosultságot adhat nekik, hogy mindenki a saját felhasználónevével jelentkezhessen be a felületre.

Ha új felhasználónak szeretne jogosultságot adni, akkor lépjen velünk kapcsolatba az Üzenetközponton keresztül, az Operatív kérdések – Működési kérdések témát választva, a tárgyban feltüntetve, hogy Jogosultság kérése.

Ha valamelyik felhasználó elfelejtette jelszavát, akkor a Felhasználói jelszó törléséhez kattintson ide linkre kattintva tudja törölni az eredeti jelszót, ekkor az oldal átirányításra kerül a bejelentkező felületre.

Itt az email mezőben adja meg az email címét, amivel nem tud belépni, mert elfelejtette a jelszavát, és hamarosan kap egy emailt további teendőivel kapcsolatban.

Új jelszót a bejelentkezéskor a kék Elfelejtette jelszavát? linkre kattintva is tud kérni.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé, annak érdekében, hogy a felület használatával kapcsolatban felmerülő kérdéseire a lehető leghamarabb válaszolhassunk.

További jó munkát kívánunk!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE