Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Értesítések menüpont

()

Ebben az útmutatóban az Értesítések menüpontot és azt mutatjuk be, hogy hogyan tudja kezelni az eMAG Marketplace platformon keresztül kapott e-mail értesítéseket.

Az e-mailben kérhető értesítéseket az Értesítések menüpont alatt tekintheti át.

Az értesítések listájában az összes értesítést megtalálja, melyeket aktiválhat vagy inaktiválhat, valamint az értesítés típusa szerint a legmegfelelőbb email címet állíthatja be.

Az oldal tetején található szűrők segítségével az elérhető értesítésekre szűrhet kategória szerint, és aszerint, hogy opcionálisak-e, hogy függőben van-e a kérés, vagy az email cím megerősítésre került, valamint az elérhető nyelvek szerint.

A Kategória mezőben számos kategória elérhető. Amennyiben csak bizonyos típusú értesítéseket szeretne megtekinteni, válassza ki a kívánt kategóriát majd kattintson a Keresés gombra.

Az Opcionális mezőben az értesítések típusa szerint szűrhet. Ha a NEM lehetőséget választja, akkor csak a kötelező értesítések jelennek meg, ha pedig az IGEN lehetőséget, akkor csak az opcionális értesítések jelennek meg. A kötelező értesítésekről nem lehet leiratkozni.

A függőben lévő email megerősítés szűrő segítségével ellenőrizheti azokat az értesítéseket, melyeknél az email cím megerősítése még függőben van, és azokat, ahol az email cím már jóváhagyásra került.

Az elérhető nyelveknél pedig az üzenet nyelve szerint szűrhet az értesítések között.

Miután kiválasztotta a kívánt szűrési feltételeket, kattintson a Keresés gombra. A megadott szűrőfeltételeknek megfelelő eredmények azonnal megjelenek.

Az értesítések listája tartalmazza az össze értesítést, amelyekre feliratkozhat vagy amelyekről leiratkozhat.

Feliratkozáshoz vagy leiratkozáshoz kattintson a Műveletek oszlopban a Feliratkozás / leiratkozás gombra.

Minden egyes beállított értestéshez vonatkozóan más és más információt küldünk emailben.  Így például, külön emailt küldünk, ha új rendelése érkezik, ha egy termék aktiválásra / inaktiválásra kerül, ha visszaküldési kérelem érkezik, vagy ha új üzenetet kap a rendszerben stb.

Fontos, hogy feliratkozzon a legfőbb értesítési típusokra, hogy naprakész lehessen a fiókját érintő változásokat illetően. A feliratkozás gombra kattintva új ablak nyílik meg, ahol megjelenik a beállított email cím, melyre az elküldött e-mail értesítés érkezik, valamint a kiválasztott nyelv.

Új e-mail cím hozzáadásához kattintson az E-mail cím hozzáadása gombra, majd írja be az e-mail címet, amelyre a jövőben értesítéseket szeretne kapni, ezt követően pedig válassza ki a kívánt nyelvet, és végül kattintson a mentés gombra.

Az új email címre egy megerősítő emailt fog kapni, és az automatikus értesítéseket csak az e-mail cím megerősítését követően fognak ide érkezni.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, kérjük, kollégáinkkal a kapcsolatot az Üzenetközponton keresztül vegye fel, a Marketplace kapcsolatfelvétel gombra kattintva.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpont alatt további hasznos segédanyagokat osztunk meg. Itt további információkat talál az eMAG Marketplace felület működéséről, és az elérhető lehetőségekről is.

 

Sikeres értékesítést!

 

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE