Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Rendelések szűrési lehetőségei

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan szűrheti egyszerűen az eMAG Marketplace platformon beérkezett megrendeléseket a hozzájuk rendelt státusz alapján.

Amikor az érdeklődők az eMAG weboldaláról rendelnek termékeket, a megrendelések közvetlenül az Ön eMAG Marketplace fiókjába érkeznek. Az összes beérkezett rendelés megtekintéséhez lépjen a Dashboard-on a  Rendelések menüpontba.

Az összes új megrendelés csökkenő időrendi sorrendben jelenik meg, a legfrissebbtől a platformon lévő legrégebbi új státuszú megrendelésekig. Ha az új megrendeléseken kívül más státusz szerint is szeretné szűrni a megrendelések megjelenítését, akkor a megrendelések listája fölött található lapfülek segítségével teheti ezt meg:

  • Új megrendelések – azok a megrendelések, amelyeket még nem kezdte meg a feldolgozását.
  • Folyamatban – az Ön által feldolgozott és kézbesítésre előkészített megrendelések.
  • Késett rendelések – Megjeleníti azokat a megrendeléseket, amelyeket nem szállítottak ki az előre beállított időkereten belül.
  • Véglegesített – a platformon véglegesített és kiküldött megrendelések.
  • Vásárlói elállás – a vásárló által lemondott megrendelések.
  • Eladói elállás – az Ön által törölt megrendelések. Az eladó által törölt megrendelések befolyásolhatják a teljesítménymutatókat, ezért célszerű megoldást találni arra, hogy ne töröljék a megrendeléseket.
  • Automatikus elállás – a platform által bizonyos esetekben törölt megrendelések. Például a megrendelések automatikusan törlésre kerülnek, ha 30 napig nem teljesülnek, vagy ha a vásárló nem akarja kifizetni a megrendelést.
  • Incidenssel törölve – azokat a megrendeléseket, amelyeket nem kerültek kiküldésre, vagy amelyek az Marketplace platformon nem kerültek véglegesítésre az előre meghatározott időkereten belül, a rendszer incidenssel zárja le.
  • Visszaküldött – olyan megrendelések, amelyeket a vásárló visszaküldött, illetve amelyeket a vásárló nem vett át, és a rendelés összege visszatérítésre került Ön vagy az eMAG által.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE