Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Az eladói fiók lehetséges státuszai

()

Ebben a cikkben bemutatjuk az eMAG Marketplace Platform valamennyi eladói fiók státuszát.

Az eladói fiók létrehozását követően a fiók fehér státuszt kap, míg a jogi dokumentumok és annak mellékletei elfogadásra nem kerülnek az eladó által.

Ebben a státuszban az ajánlatok még nem elérhetőek az oldalon.

Amennyiben a dokumentumok elfogadásra kerülnek, az eladói fiók státusza zöldre változik, és az ajánlatok is elérhetőek lesznek az oldalon.

A fiók aktiválása előtt az eladónak jóvá kell hagyni az online szerződést annak mellékleteivel, és a jutalékcsatolmányokat. Ha a fiók ennek hiányában kerül aktiválásra, a fiók szürke státuszt kap, és ajánlatai addig nem lesznek elérhetőek amíg jóvá nem hagyja a dokumentumokat.

Fontos, hogy az eladó kiemelten figyeljen fiókja állapotára, mert gyenge teljesítménymutatók esetén az eladói fiók átmeneti felfüggesztésre kerülhet. A fiók visszaállításához szükséges az újraaktiváló teszt sikeres kitöltése.

A rendszerben lehetősége van fiókja átmeneti felfüggesztésére, például szabadság vagy leltár idejére is. A megadott időintervallumra fiókja státusza pink-re változik, és ez idő alatt termékei nem lesznek elérhetők az oldalon. A fiók automatikusan visszavált zöld státuszra a megadott időtartam leteltével, de amennyiben korábban szeretné aktiválni fiókját, kérjük, az Üzenetközponton keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot, és itt kérje a fiók visszaállítását.

A fiókja automatikusan sárga státuszt kap, amennyiben nincsen aktív ajánlata az eMAG Marketplace felületen.

A szerződési feltételek bármilyen nemű megszegése az eladói fiók ideiglenes felfüggesztéséhez vagy végleges megszüntetéséhez vezethet.

A felfüggesztett kritikus fiók állapotból zöld fiók státuszba való visszatérés feltétele az újraaktíváló teszt sikeres kitöltése. A tesztben szereplő kérdések a nem megfelelő teljesítménymutatókkal kapcsolatosak.

Sárga fiók státuszból zöld fiók státuszba visszatérés feltétele minimum egy termék újraaktiválása.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé, annak érdekében, hogy a felület használatával kapcsolatban felmerülő kérdéseire a lehető leghamarabb válaszolhassunk.

További jó munkát kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE