Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Hogyan lehet megváltoztatni a visszaküldési időszakot?

()

 

Ebben a bemutatóban megmutatjuk, hogyan változtathatja meg az eMAG Marketplace platformon értékesített termékek visszaküldési időszakát.

A hatályos jogszabályok szerint az online értékesített termékek esetében legalább 14 napos visszaküldési időt kell biztosítania. Ha hosszabb visszaküldési időszakot szeretne beállítani, vagy a platformon már beállított napok számát szeretné megváltoztatni, akkor ezt az eladói fiókjának profiljából teheti meg.

Lépjen be az irányítópult Felhasználói fiókom – Profil menüpontjába.

Az újonnan megnyíló oldalon megjelennek az Általános információk, a Székhely címe, a Működési és a visszaküldési beállítások.

A visszaküldési beállításnál frissítheti a visszaküldési időszakot, amely jó hatással lehet az eladásaira is. A Visszaküldési idő mezőben választhat két lehetőség közül: 14 vagy 30 nap.

A Visszaküldési beállításnál ellenőrizheti az Ingyenes visszaküldés lehetőséget minden megrendelésnél. Ebben az esetben amikor visszafordítja a számlát, és AWB-t állít ki a csomag átvételére a vásárlók már nem fizetnek visszaküldési díjat.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb választ kaphasson.

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE