Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Termékcsaládok létrehozása .XLS template fájl használatával

()

Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan hozhat létre termékcsaládokat a termékcsalád létrehozása XLS template fájl generálásával, és az eMAG Marketplace felületre való importálásával.

A Termékcsaládhoz adott termékek fájl segítségével nagyobb mennységű terméket is gyorsan és egyszerűen családba köthet.

Ezzel a fájllal gyorsan családba kötheti az adott termék különböző variánsait. Ennek köszönhetően terméke adatlapján a weboldal látogatói rögtön látni fogják, hogy az adott termék egyéb változatokban is elérhető, például különböző színekben és méretekben is megvásárolható.

A termékcsaládhoz adott termékek template fájl legenerálásához lépjen a Termékek menüből elérhető Termékkategóriák menüpontba, ahol az összes olyan kategória listája megjelenik, melyekhez rendelkezik hozzáféréssel.

Az eMAG Marketplace platformon a Fájl típusok oszlopban több különböző template fájl elérhető, melyeket ajánlatai közzétételére, frissítésére, összekötésére vagy promóciók létrehozására használhat. Válassza ki azt a kategóriát, melynek termékeit családba szeretné kötni, majd kattintson a Termékcsaládhoz adott termékek fájl generálása gombra. Várjon néhány másodpercet, amíg a fájl elkészül, és letölthetővé válik.

Nyomja meg ismét ugyanazt a gombot a Termékcsaládhoz adott termékek fájl letöltéséhez, majd nyissa meg és mentse le azt számítógépére. Válassza ki azokat a termékeket, melyek többféle variációban elérhetők. A Variációk-termékcsaládok részen töltse ki a következő mezőket: család azonosító, család neve, család típusa – ugyanannál a termékcsaládnál ugyanazokat az azonosítókat kell megadnia az egyes oszlopokban. A mezők megfelelő kitöltése után mentse el a fájlt. ​

A template fájl feltöltéséhez lépjen az Excel importálása menüpontba, kattintson az XLS upload gombra, és töltse fel az imént elkészített fájlt.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban folyamatosan további hasznos videós segédanyagokat teszünk közzé. Itt az XLS template fájlok használatáról is talál további információkat.

 

Sikeres értékesítést!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE