Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

A dashboard főmenüi

()

Ebben a videóban az eMAG Marketplace platform főoldaláról elérhető menüpontokat mutatjuk be.

A menüpontok a főoldalon, bal oldalt találhatók, és több almenüt tartalmaznak, melyek a fiókjából elérhető valamennyi funkcióhoz hozzáférési útvonalat biztosítanak. Ezek a menüpontok a következők.

A Dashboard menüpontra kattintva a fiók főoldala jelenik meg, ahol eladói fiókja állapotának statisztikáit és teljesítménymutatóit tekintheti át, valamint itt számos további opció is rendelkezésére áll. A Dashboard menüpontra kattintva a fiók bármely oldaláról közvetlenül visszatérhet a főoldalra.

A Felhasználói fiókom menü a vállalkozására vonatkozó legfontosabb információkat tartalmazza. Ezen belül, Profil menüpontban a vállalkozás általános adatai szerepelnek, Kapcsolattartók menüpontban a kapcsolattartók adatai, Címek menüpont alatt a vállalkozás valamennyi megadott címe érhető el. Futárfiókok menüpont alatt találja azon integrált futárszolgálatok listáját, melyekkel kapcsolatban áll az eMAG Marketplace által javasolt cégek közül. Jogi dokumentumok menüpontban az összes az eladó által jóváhagyott, a fiók használatához kapcsolódó jogi dokumentum megtalálható. A Hírlevél részben megtekintheti az eMAG Marketplace fiókjába érkezett összes hírlevelet. Státusz szerint szűrheti aszerint, hogy csak az olvasatlan hírleveleket vagy a ma már megtekintetteket is látni szeretné. A Fiók állapot menüpont alatt az eladói fiók teljesítménymutatóinak eredménye tekinthető át, két évre visszamenőleg. És végül, a Cross border management rész alatt importálni tudja eladói fiókját az eMAG Marketplace Románia illetve Bulgária felületére.

A Termékek menüpontban áttekintheti, szerkesztheti meglévő termékeit vagy feltöltheti új termékeit. Itt a következő opciók érhetők el. A Termékeim menüpontban az eMAG Marketplace platformra feltöltött összes terméke elérhető, a Termék hozzáadás menüpont alatt új termékeket tölthet fel, a Feedek menüpontban termékeket tölthet fel saját weboldaláról, egy az eMAG Marketplace-szel való szinkronizációra szolgáló fájl használatával. A Termék kategóriák menüpont azokat a kategóriákat tartalmazza, amelyekhez van hozzáférése, valamint itt új kategóriákat is igényelhet.

Az Excel importálása menüpontban tömegesen tölthet fel ajánlatokat az eMAG Marketplace felületre.

A Saját ajánlataim menüpont alatt termékajánlatait tekintheti át, valamint az itt elérhető almenük ajánlatai fejlesztéséhez további lehetőségeket is kínálnak. Ezek a következők. Az Általános információ menüpont termékei eMAG Marketplace felületen nyújtott teljesítményéről nyújt átfogó képet. Az Árak menüpontban frissítheti és érvényesítheti termékei árait. Készletek menüpontban ellenőrizheti és frissítheti termékei készleteit. A Tartalom minőség menüpont a termékek meglévő dokumentációjának minőségéről kínál információkat és elemzést, hogy ezáltal könnyen kiszűrhesse, mely termékei dokumentációját kell fejlesztenie. A Vélemények menüpont alatt a vásárlói véleményeket és kérdéseket tekintheti át.

A Lehetőségeim menüpontban az értékesítés tekintetében legnépszerűbb termékeket tekintheti át, azokban a kategóriákban, melyekhez van hozzáférése. Ugyanitt ajánlatait is hozzáadhatja a már az oldalon meglévő termékekhez, a termékek összekötésével.

A Rendekések menüpontban az összes termékeire érkezett rendelése elérhető, melyeket ebben a menüpontban tud feldolgozni.

A Logisztika menü tartalmazza a szállítási feltételekkel, költségekkel és futárszolgálatokkal kapcsolatos információkat. Az itt elérhető almenük a Kézbesítéseim és a Szállítási költség.

Az eMAG Ads menüpontban hirdetési kampányait tudja kezelni, és nyomon követni azok teljesítményeit.

A promóció menüpontban promóciós csomagokat tölthet fel, vagy termékajánlataival csatlakozhat az eMAG által szervezett kampányokhoz.

Az Üzenetközponton keresztül üzeneteket küldhet és fogadhat a megrendelések vagy a visszaküldési kérelmek feldolgozása során felmerülő különféle kérdések kapcsán. A Marketplace Kapcsolatfelvétel menüpont alatt üzenetet küldhet az adott témában illetékes részlegünknek címezve.

Az Értesítések menüben fel- vagy leiratkozhat az eMAG Marketplace platform által küldött különböző értesítésekre, érdeklődésének megfelelően.

A Panaszok menüpontban a beérkezett vásárlói panaszokat tekintheti át, melyek mielőbbi megoldást igényelnek.

A Visszaküldések menüpontban az összes visszaküldési kérelem áttekinthető, kezelésük is ebben a menüpontban lehetséges. Itt található a termék állapot mutató is, ami a visszaküldött termékeiről nyújt információt.

A Pénzügyi menüpont tartalmazza az adott elszámolási időszak eladásaihoz vonatkozó pénzügyi dokumentumokat. A következő almenüpontok érhetők el itt: Részletes Riportok, Számlák, Dokumentumok, Ügyfél pénz beérkezés, Egyenleg és Product P&L.

Az eMAG Academy menüpont egyszerűen tovább viszi Önt az eMAG Academy felületére.

eMAG Academy menüpontban további, ez eMAG Marketplace felület működésével kapcsolatos információ, útmutató és cikk érhető el, melyeket kifejezetten eMAG Marketplace partnereinknek készítettünk. Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE