Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Buy-button pozícióim – Saját ajánlataim menüpont

()


Ebben a bemutatónkban a Saját ajánlataim menüpontban megmutatjuk, hogyan tudja pozitívan befolyásolni a Buy-button alakulását termékeinél.

Lépjen a Dasboard-on a Saját ajánlataim – Általános információk menüpontba.

Itt a szűrőterületen a Buy-button pozíciónál állítsa be a Második / Harmadik lehetőséget, illetve a Legjobb árnál a Nem, maximum 10%-os különbséget. Miután rákattintott a keresés gombra, láthatja azon termékeit, amelyek minimális árkülönbséggel maradtak le a Buy-button pozícióról.

Akár több ilyen terméke is lehet, mint amennyit az alapértelmezett táblázat mutat, ezért érdemes átállítani a megjelenített termékek számát a legnagyobb mennyiségre, kijelölni az Ön által módosítandó termékeket egyesével, vagy a táblázat tetején található jelölőnégyzettel az összes megjelenített ajánlatot kijelölheti. Ezt követően az XLS download gomb segítségével letöltheti a táblázatot, az Ár frissítése lehetőséget kiválasztva.

A táblázat letöltését követően módosíthatja az árakat majd az XLS upload segítségével töltheti fel a módosított táblázatot.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE