Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

Buy-button pozícióim – Saját ajánlataim menüpont

()

class=”mce_SELRES_start”>

Ebben a bemutatónkban a Saját ajánlataim menüpontban megmutatjuk, hogyan tudja pozitívan befolyásolni a Buy-button alakulását termékeinél.

Tekintettel arra, hogy azonos paraméterekkel és specifikációkkal rendelkező termékeket egyszerre több kereskedő is árusíthat az eMAG felületén, a termékek duplikációjának elkerülése érdekében ezen ajánlatok összekötésre kerülnek.

Amnnyiben egy termék több különböző ajánlattal rendelkezik, ezek az ajánlatok a termék adatlapján egy bizonyos algoritmus működése által meghatározott sorrendben jelennek meg, melyet az alábbiakban részletezünk. Az az ajánlat, ami az algoritmus működése általa legtöbb pontot szerzi, az lesz az „elsődleges ajánlat”, vagyis az az ajánlat, ami közvetlenül a termékképek mellett, jobb oldalon jelenik meg. A többi ajánlat az algoritmus által meghatározott sorrendben, a termékképek alatt kerül megjelenítésre.

Lépjen a Dasboard-on a Saját ajánlataim – Általános információk menüpontba.

Itt a szűrőterületen a Buy-button pozíciónál állítsa be a Második / Harmadik lehetőséget, illetve a Legjobb árnál a Nem, maximum 10%-os különbséget. Miután rákattintott a keresés gombra, láthatja azon termékeit, amelyek minimális árkülönbséggel maradtak le a Buy-button pozícióról.

Akár több ilyen terméke is lehet, mint amennyit az alapértelmezett táblázat mutat, ezért érdemes átállítani a megjelenített termékek számát a legnagyobb mennyiségre, kijelölni az Ön által módosítandó termékeket egyesével, vagy a táblázat tetején található jelölőnégyzettel az összes megjelenített ajánlatot kijelölheti. Ezt követően az XLS download gomb segítségével letöltheti a táblázatot, az Ár frissítése lehetőséget kiválasztva.

A táblázat letöltését követően módosíthatja az árakat majd az XLS upload segítségével töltheti fel a módosított táblázatot.

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

Mennyire volt hasznos ez a cikk?

Kattintson a csillagokra az értékeléshez!

Average rating / 5. Vote count:

Nincsenek értékelések. Legyen Ön az első, aki értékeli.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE