Itt mindent megtalálhatsz az eMAG Marketplace-ről

Keress könnyedén az összes rendelkezésre álló anyagunkban, hogy megtaláld a számodra szükséges információkat.

Search

KPI toolbar – Nincs raktáron az elmúlt 7 napban mutató

()

Ebben az útmutatóban a „Nincs raktáron az elmúlt 7 napban” mutatót mutatjuk be Önnek.

A mutató a Dashboard tetején lévő kék eszközsávból érhető el, ami a felület valamennyi menüpontjában ugyancsak megjelenik.

A „Nincs raktáron az elmúlt 7 napban” mutató segítségével azokra a kiemelkedő értékesítési potenciállal bíró termékekre szűrhet, melyek készlete kimerült az elmúlt 7 napban, és érdemes kiemelt figyelmet fordítani készleteik utánpótlására. Ezeknél a termékeknél ajánlott a készletek gyors frissítése, hogy ne essen el a kínálkozó értékesítési lehetőségektől.

A „Nincs raktáron az elmúlt 7 napban” mutató alatti lenyíló ablakban láthatja azoknak a termékeknek a számát, amelyeknél a készletmennyiséget nullára módosította, illetve azt, hogy hány termék készlete fogyott el az elmúlt 7 napban. Ha itt valamelyik számra kattint, akkor a felület átirányítja a Saját ajánlataimKészletek menüpont Hiányzó készlet fülére. Itt frissítheti a portfóliójában kínált termékek készleteit.

A készletet egyszerűn a lenyíló ablakból is frissítheti, az aktuálisan megjelenített termék esetében. Minden készletfrissítésre szoruló terméknél látható a termék elsődleges képe, a terméknév, a termékkód, és a platform becslései által javasolt készletmennyiség az elkövetkező 30 napra. A platform az elmúlt 30 nap értékesítési eredményei alapján arra vonatkozóan is megjelenít egy becsült összeget, hogy a hiányzó készlet miatt milyen összegű bevételtől esett el.

Itt gyorsan frissítheti az adott termék készleteit a Készlet frissítése gombra kattintva, abban az esetben, ha platform által javasolt, tehát az automatikusan megjelenített darabszámot szeretné megadni. A termék alatti, szerkeszthető cellát manuálisan is kitöltheti, a rendelkezésére álló készletmennyiséget megadva. Emellett a mező mellett az adott termék aktuális készletmennyisége is szerepel viszonyításként.

Ez alatt látható, hogy becsléseink alapján milyen forgalomnövekedésre számíthat a következő 30 napban, amennyiben a lehető leghamarabb javaslataink szerint frissíti az adott termék készletét.

Ha nincs elegendő készlete az adott termékből, vagy esetleg nem szeretné frissíteni annak készletszintjét, kattintson a Következő gombra, hogy egy újabb olyan termék jelenjen meg, ahol javasoljuk a készlet aktualizálását.

A platform gyors készletfrissítést javasol a magas értékesítési potenciállal rendelkező termékeknél. Azt is ellenőrizheti, hogy abban az esetben, ha az összes javasolt termék esetén frissíti készleteit az ajánlott mennyiséggel, becsléseink alapján milyen forgalomnövekedésre számíthat a következő 30 napban összesen.

A felugró ablak alján, „Az összes ajánlat megtekintése” gombra kattintva a felület átirányítja a Saját ajánlataim menü – Készletek almenüjébe, ahol áttekintheti valamennyi olyan termékét, ahol jelenleg hiányzik a készlet, és megvizsgálhatja ezen termékek teljesítményét a felületen az utóbbi 30 napra vonatkozóan.

Az XLS fájl létrehozása” gombra kattintva egy olyan XLS fájlt tölthet le, ami az összes készletfrissítést igénylő terméket tartalmazza. Miután a táblázatban megadta termékei új, aktuális készleteit, töltse fel a fájlt a felületen, az Excel importálása menüben, XLS Upload gombra kattintva.

 

Az admin felületen eMAG Academy menüpontban további hasznos videós segédanyagokat osztunk meg, hogy felmerülő kérdéseire mihamarabb válaszolhassunk.

Sikeres értékesítést kívánunk!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EXPLOREAZĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE